1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład w nagrywaniu Xgd

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez lampartinho, Czerwiec 20, 2012.

  1. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Chciałem nagrac gre na płyte firmy Emtec i tu wyskakuje błąd otóż taki [​IMG] Nagrywarke zakupiłem ostatnio na allegro model to ihash124b
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    najprawdopodobniej wina samej płyty, próbuj na innych a najlepiej verbatimy
     
  5. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Posiadam tylko emtec mysle ze sa dobrymi plytami i powinny sie nagrywac
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    FW nagrywarki zmieniłeś pod płytki EMTEC?
     
  7. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kupiłęm tą nagrywarke dlatego bo lite-on ihas 124b potrafi nagrac gre xgd do końca a nie mozna na jakis tanszych płytach nagrywac oprócz verbatim bo one są drogie ehhe
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    platinum polecam 1,9 sztuka , mój ihas póki co dobrze sobie z nimi radzi i FW pod te płytki też jest zrobione :)
     
  9. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A nie wiesz czy płyty omega dobrze beda sie nagrywały
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie wiem platinum sprawdzone u mnie :)
     
  11. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze program zmienei do nagrywania aktualnie uzywam IMGBUrn mam jeszcze Xbox Backup Creator tylko nie wiem jak nim się nagrywa
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    najlepiej imageburn
     
  13. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiem ze najlepiej imgburn ale moze cos jest w nim nie tak i dlatego nie nagrywa dobrze . przeciez ile razy nagrywałem gry na płyty emtec i chodzą do tej pory np fifa 12 fifa street ufc 3
     
  14. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wszystko jest oki sprawdz ID plyt moze sie zmienily itp :) ustawienia pod swoje plyty
     
  15. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak to wszystko zrobic bo ja w takich rzeczach to cienki jestem .:p
     
  16. wadeblade

    wadeblade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widać, że ma problem z rozpoczęciem nagrywania na drugiej warstwie. Ustawienie imgburn odpowiednio powinno pomóc. Ja mam takie i nagrywałem na różnych płytach, może nie koniecznie na takiej jak Ty.

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  17. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam takie same ustawienie i właśnie nie mogę nagrac
     
  18. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  19. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja nagrywam z wylaczona opcja OPC w write , natomiast w opcji I/O page 2 mam bufor ustawiony na 241 MB w write ten sector tam mam usuniete te liczby 1913760
     
  20. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zróbmy tak wyslij mi te dwa zdjecia page 1 i page a u write i ja sobie tak samo ustawie i zobacze czy bedzie wywalac czy nie
     
  21. wadeblade

    wadeblade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To musisz imgburn ustawić(chyba) pod płytę na która nagrywasz. Nie spotkałem się nigdy z tą płytą, może google coś pomoże. Jestem jednak zdania, że nie ma to jak verbatim:) Faktycznie wychodzi około 4zł za płytę, ale chyba warto dopłacić i się nie pier***** z tym:)

    //edit
    http://xboxforum.pl/lt-205/fw-do-nagrywania-kopi-xgd3-na-verbatim-platinum-emtec-i-maxell-106274/
    zobacz ten post może coś się przyda
     
Wczytywanie...

Poleć forum