1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd w obrazie ??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Befa, Luty 12, 2009.

  1. Befa

    Befa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Zauważyłem grajac m.in w GoW 2 dziwne błedy w wyswietlanym obrazie.Raz na jakis czas w niektórych miescach na ułamek sekundy przelatuje/miga( nie wiem jak to nazwac) biały pasek (moze nie pasek ale cos ala to).Wyglada to chyba na jakis babol gry.W grze w niczym to nie przeszkadza.Czy ktos ma/miał cos podobnego ?? Konsole podpinam kablem vga (bigben) może to włąsnie jakis problem w przesyłaniu/odswiezaniu??.Sam juz nie wiem.Niby nie przeszkadza ale dobrzeby było wiedziec skad takie cos:).Moze błedy w wyswietlaniu w grze ??W assasynie czy dead space tego nie zauwazyłem a w gears 2 juz tak.Dzieje sie tak nawed zaraz po właczeniu konsoli wiec przegrzewanie odpada.Gry odpalam z hdd.Stawiam na bład gry lub kabel juz sie psuje (często wpinam i wypinam).A wy jak myslicie co to może byc??.Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    a na czym grasz telewizor czy monitor?
     
  4. Befa

    Befa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gram na monitorze.W menu konsoli,filmach nic takiego nie zauważyłem.
     
  5. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miałem tak w 1szych poziomach GOW 2-X360int mam dokładnie to samo używam COMP HD. Przypominam, że ta wersja to BAD KREON RIP. Ciekawe czy na wersji od Allstars dzieją się podobne rzeczy. Befa a ty jaką masz wersję?
     
  6. Befa

    Befa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szczerze to już nie pamiętam-ale chyba Allstars :/.Ściągłem juz dawno i dopiero teraz mnie wzieło i ukonczyłem :).Hmm mozliwe ze to chodzi o grę własnie.Myslałem ze może to kabel cos nawala w przesyłaniu.Obraz jest jak zyleta ale raz na jakis czas takie cos zauwazyłem - w całej grze.
     
  7. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Myślę, że to będzie wina gry bo jakby nei było inne gry nie uświadczają podobnej przypadłości. Ja jeszcze GOW nie ukończyłem wiec nie wykluczone, że spotkam się z tym problemem w dalszej grze:)
     
  8. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    a jaki masz dokładnie monitor LCD CZY CRT?
     
  9. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    JA używam TV Sony Bravia HD Ready 37V4000 a autor jeśli wierzyć opisowi używa monitora CRT
     
  10. Befa

    Befa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja używam monitora LCD.Myslicie ze tu moze byc problem ?? Na PC nigdy czegos takiego nie miałem :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum