1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd w teście xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez coffee5800, Sierpień 2, 2010.

  1. coffee5800

    coffee5800 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TL
    Witam,Gdy testowałem Sieć na xboxie , przy łączeniu się z xbox live wyskoczył komunikat że bierząca konfiguracja może ograniczać niektóre elementy , czy coś w tym stylu. co teraz? W jakimś temacie czytałem że po zmienieniu regionu na USA problem znikał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Masz blokadę regionalną. (chyba) Ustaw ją sobie na USA, UK, Hiszpania, Niemcy i będziesz mógł korzystać ze wszystkich dóbr XBL
     
  4. sopajkdioj

    sopajkdioj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w polsce nie ma live bd na jesien radze Ci poczekać
     
  5. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Może to też być wina źle skonfigurowanego Routera
     
  6. coffee5800

    coffee5800 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TL
    Nie mam routera, kabel idzie ze ściany,bo mieszkam w bloku .
     
  7. sopajkdioj

    sopajkdioj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli masz ustawiony rgion polska to
    musisz zmiemic bo w pl nie ma live bd na jesien ja juz czekam
     
  8. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jest raczej blokada regionalna np. nie w każdym kraju można kupić to co jest na marketplace np. w usa, ja tam bym poczekał na xlive w Polsce na dzień dzisiejszy nie ma już co kombinować tylko odliczać czas.
     
  9. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    A na co ma czekać, bęzie można zmienić w profilu region, a wina najprawdopodobniej leży w Twoim przypadku po stronie regionu
     
  10. coffee5800

    coffee5800 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TL
    taaa, tylko że ja dawałem na Usa, niemcy i Gb . Co teraz?
     
  11. wawrzyn18

    wawrzyn18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    Miałem tak samo, nie zrażaj się tym. Ustaw region na stany zjednoczone i zakładaj konto live (pamiętaj o mieście, kodzie pocztowym prawdziwym ze stanu w ktorym się rejestrujesz i mailu nie pl i eu jakims z nawet i com.)
    I to tyle. Życzę miłej gry przez sieć. Zapraszam. wawrzyn18 zagramy razem:)
     
  12. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    co ma mieszkanie w bloku do routera?
     
  13. coffee5800

    coffee5800 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TL
    W moim przypadku to że modem czy tam router ma dostawca internetu, kabel idzie ze ściany bo w ścianie jest jakieś gniazdko i oni tam ten kabel podłączajją ;
     
  14. wawrzyn18

    wawrzyn18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    Nie możliwe. Może mama złożyła się z sąsiadem na internet, on ma modem.router ze względu na ładne wąsy, a tobie tylko przeciągnął kabel:p Chyba że to jakiś super nowoczesny blok z wbudowanym internetem samym w sobie lub wifi z piwenicy :) Coś tu nie gra kolego.
     
  15. mily27121993

    mily27121993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sorka że tak trochę nie na temat, ale nie chce zakładać nowego, a to podobna tematyka. Czy jak już sobie założyłem konto live i teraz już na nowo ustawiłem sobie ustawienia regionalne Polska to microsoft widząc że jestem zalogowany, a ustawienia mam POLSkA może mi coś zrobić, czy nie ma żadnego ryzyka??
     
  16. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Nie ma żadnego ryzyka. Było o tym.
     
  17. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    mily27121993 nic Ci nie powinni zrobić

    wawrzyn Z I O M A L U z takimi teoriami napisał byś ciekawe książki sensacyjne, co ma to do rzeczy z czego "leci" internet, możesz go nawet z palca natrzepać.

    W którym momencie masz problem przy rejestracji konta? nową masz konsole czy używkę?
     
Wczytywanie...

Poleć forum