1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad w Xbox Backup Creator

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maly99, Październik 5, 2010.

  1. maly99

    maly99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    chcialem sobie nagrac gre w Xbox Backup Creator bo img burn juz mi zepsul kilka plytek ale wyskakuje mi taki blad
    [​IMG]
    wie ktos co on onznacza.
    obraz jest ok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    zmieniałeś wave programem wavepatcher ?
     
  4. maly99

    maly99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    nie, nic nie zmienialem. obraz jest taki jak go sciagnalem
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. maly99

    maly99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    juz wszystko gra, nie wiem co to za blad ale nagralo mi bez problemu. mam takie bledy na kazdej grze
     
  7. sylwestron

    sylwestron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie bo wyskakuje mi ten sam błąd tylko tyle że ja zmieniałem wave programem wavepatcher co mam zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum