1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład w Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dmxpl51, Czerwiec 19, 2010.

  1. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Siema. Mam mały problem. Wczoraj próbowałem utowrzyć konto na live na xboxie. Wszystko szło normalnie aż do momentu w którym wpisałem hasło i nacisnąłem "A". Wtedy wyświetlił się komunikat "Usuga Xbox Live jest chwilowo niedostępna. Prosze spróbować za chwile"(coś w tym stylu). No więc spróbowałem dzisiaj przed chwilą i nadal mam to samo. Czy to live poprostu nadal nie działa czy ja mam coś z konsolą/ netem ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ustaw kraj na GB i jezyk w konsoli na angielski
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co ty piszesz tylko ustawienia konsoli na UK a język zostaw polski
     
  5. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    język może być dowolny... chodzi tylko o kraj
     
  6. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Obydwóm dzięki, ale co oznacza GB a co UK?? I gdzie to się ustawia.
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    GB i UK to anglia. Ustawia się to w ustawieniach konsoli
     
  8. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    aha dzięki, a jak kolega mówił że mam na niemiecki ustawić to jaki skrót to będzie??
     
  9. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A chcesz ogladac materiały po niemiecku ? :)
     
  10. Termos

    Termos Guest

    W ustawieniach regionalnych wybierasz kraj, w którym chcesz utworzyć konto. Niepotrzebne ci skróty, bo lista krajów złozona jest z pełnych nazw
     
  11. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    A jest możliwość zmiany kraju później, ze np mam konto na niemcy a chce je przestawic na stany zjednoczone ?? Da sie tak ?? Jesli tak to jak to zrobić??
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da się
     
  13. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    A można utowrzyć nowe konto na innym kraju??
     
  14. Termos

    Termos Guest

  15. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    A napisze ktos jak (bo próbowałem i nie wiem zabardzo jak), i czy wtedy miesięczny darmowy gold nadal będzie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum