1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład weryfikacji ihas 524b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bikerboy1990, Luty 19, 2014.

  1. bikerboy1990

    bikerboy1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska, Poland
    witam posiadam nagrywarke ihas 122 b ktora ma wrzuconego softa od ihas 524b i ixtreme burnera tez posiada. kazda gre xgd3 jaka nia nagrywama wywala mi blad weryfikacji na 45% to tak jakby mi nagralo tylko jedna strone ;/ w konsoli np nfs rivals dziala instaluje sie ale po instalacji czarny ekran gta 5 pierwsza płyta zaczyna sie instalacja i staje na 2GB co mam zrobic? pomocy zmarnowałem juz kilka płyt i dalej to samo;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MacWnc

    MacWnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy ustawiasz imgburn tak jak się powinno pod gry XGD3?
     
  4. bikerboy1990

    bikerboy1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska, Poland
    ustawiam img burna tak jak w temacie na forum http://xboxforum.pl/artykuly-31/nag...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/ nie wiem co to moze byc;/ a jesli miałbym konsole pal a nagrywam gry free region to czy to moze byc przyczyna zlego dizłąnia gier? dodam ze kazda gre xgd2 jak nagrałem działa ok wiec nagrywanie na dwoch warstwach chyba jest ok? a i czy moze miec to cos wspolnego z wersja windowsa?
     
  5. MacWnc

    MacWnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli gra jest region free to pójdzie na każdej konsoli niezależnie czy pal czy ntsc...daj jakiegoś loga z imbburn..
     
  6. bikerboy1990

    bikerboy1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska, Poland
    [​IMG] zdjęcie wyskakującego błędu

    a to log z imgburna w dwóch częściach
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. ppkarolpp

    ppkarolpp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska Wschodnia
    Miałem to samo laser pada.Kupiłem niby nową nagrywarkę a laser był zużyty trzeba było podkręcić laser nie ja to robiłem nie znam się i wypalało 1:1 na omegach i platymum 100% instalowały się na dysk.Daj dla kogoś niech ci podkręci laser jak jeszcze jest z czego podkręcać
     
  8. bikerboy1990

    bikerboy1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska, Poland
    napewno laser? jak nagrywałem gry xgd2 ta nagrywarka to wszystko ok dzieje sie tak tylko przy xgd3
     
Wczytywanie...

Poleć forum