1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad-weryfikacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jamakata, Grudzień 20, 2011.

  1. jamakata

    jamakata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie moge znalesc wiec pytam. Czy jak mam blad na 46% weryfikacji to gra nie bedzie dzialac? Nie moge teraz sprawdzic wiec pytam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. jamakata

    jamakata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrzwałem Skyrim od Doga tą polska wersje. Nacisłem w Burnie pomin blad ale ciagle sie powtarzal wiec anulowalem. Mam nadzieje ze zadziala bo wlasnie Xbox sie przerabia
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak wyskoczylo przy nagrywaniu to nie pojdzie myslalem ze mowisz o weryfikacji
     
  6. jamakata

    jamakata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mówie o weryfikacji. Tylko gdy się weryfikowało wyskoczył bład. Naciskałem Kontynuuj z 6X razy Program zapytał mnie czy chce by nie wyświetlał tego błedu dalem Yes, nic nie dało wiec w koncu nacisłem cancel Taki czerwony guzik, własnie sie boje że tym guzikiem zepsułem ;/
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ty tylko anulowałeś weryfikacje, a jak wywalało bledy podczas weryfikacji to znaczy ze dane które sa na płycie maja inna wartość niz te oryginalne na dysku, oznacza to ze plyta sie zle nagrała, a czy będzie działać i do jakiego stopnia sam musisz sprawdzić
     

Poleć forum