1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd weryfikacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez S_T_I_C_K, Maj 30, 2012.

  1. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Siemka, dzisiaj zamontowałem nagrywarke IHAS 124B. Nagrywałem nią Forze 4, zrobiłem wszystko zgodnie z waszym poradnikiem.
    przy 47% wyskoczył błąd jakies i/o. Włożyłem płytke do xboxa i póki co działa.. Przeszukałem forum i znalazłem o tej weryfikacji ale nigdy nie pisało zeby gra działała. Czy można na niej grac, czy wyskoczy w końcu błąd?
    A i co zrobić żeby ten błąd nie wyskakiwał.
    Jak coś płyty Verbatim, LT MAX wgrany, przeróbka 3.0. Dodam jeszcze ze w abgx'ie wszystko na zielono.

    @edit Jestem w trakcie instalowania na dysku.

    @18:38. Przy instalacji na dysku wyskoczył błąd, że płya może byc zarysowana, wyczyść ją itp.

    To jaki macie pomysł na usunięcie tego błedu przy weryfikacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5139
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Mógłbyś spróbować nagrać innym iHAS'em. Nagraj na Verbatimie z Singapuru.
     
  4. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5139
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź na paczce, czy są z Singapuru.
     
  6. mateoosch

    mateoosch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sorry za odświeżenie starego tematu ale nie mogłem się powstrzymać.

    Jeśli są z Singapuru, a Ty wciąż nie możesz dobrze nagrać płyty, to sprawdź czy kod kreskowy kończy się cyframi 427, jeśli tak to znaczy, że płyty są ok a Twoja nagrywarka jest zepsuta. Jeśli trzy ostatnie cyfry kodu kreskowego nie są takie jak podane wyżej, to są dwie opcje:
    1. Jeśli (licząc od prawej strony) kreski kodu kreskowego są następujące: cienka długa, cienka długa, gruba krótka to znaczy, że płyty są ok a Twoja nagrywarka jest zepsuta.
    2. Złe płyty lub zepsuta nagrywarka.

    Teraz poważnie... Zamawiając płyty z Allegro, lub nawet kupując je w sklepie NIE ZAWSZE dostaję słoik (a nie kupuję płyt w pudełkach), na którym jest informacja skąd te płyty pochodzą... Proszę więc oszczędźcie mniej doświadczonym użytkownikom takich odpowiedzi...
    Bardziej czytelne był by dla nich wskazanie opcji w pewnych programach, dzięki którym mogli by na podstawie ID płyty stwierdzaić czy nadają się one czy nie...

    Pozdro600
     
  7. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    ja też miałem ten bład...i predkosci nagrywania zapomniałem zmienic na x2.4
    gdy miałem AWS ustawione weryfikacji mi nie przechodzilo i dziwnie plyty wypalaly sie
     
  8. xLukasz1986x

    xLukasz1986x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Mi rowniez blad wywala ale kod na plytkach mam nie taki tylko cienki dlugi cienki dlugi cienki dlugi gruby dlugi a niby pisze ze z singapuru..... nagrywarka nowa wiec nie ma opcji ze popsuta.... a koncowka kodu 666.... czy na tych plytkach nie bedzie chodzic tak jak powinno??
     
  9. dix22

    dix22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja natomiast póki co nagralem okolo 10 gier i przy 9 wyskoczyl dokladnie ten sam blad podczas weryfikacji, co dziwniejsze kazda gra dziala bez zarzutu :)
     
  10. mateoosch

    mateoosch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja to pisałem z ironią ;) i nie na poważnie. Chodziło mi o to, że jeśli ktoś nie ma opakowania po płytach to nie jest w stanie dowiedzieć się skąd pochodzą jego płyty ;)
     

Wczytywanie...

Poleć forum