1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd weryfikacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez S_T_I_C_K, Maj 30, 2012.

  1. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Siemka, dzisiaj zamontowałem nagrywarke IHAS 124B. Nagrywałem nią Forze 4, zrobiłem wszystko zgodnie z waszym poradnikiem.
    przy 47% wyskoczył błąd jakies i/o. Włożyłem płytke do xboxa i póki co działa.. Przeszukałem forum i znalazłem o tej weryfikacji ale nigdy nie pisało zeby gra działała. Czy można na niej grac, czy wyskoczy w końcu błąd?
    A i co zrobić żeby ten błąd nie wyskakiwał.
    Jak coś płyty Verbatim, LT MAX wgrany, przeróbka 3.0. Dodam jeszcze ze w abgx'ie wszystko na zielono.

    @edit Jestem w trakcie instalowania na dysku.

    @18:38. Przy instalacji na dysku wyskoczył błąd, że płya może byc zarysowana, wyczyść ją itp.

    To jaki macie pomysł na usunięcie tego błedu przy weryfikacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Mógłbyś spróbować nagrać innym iHAS'em. Nagraj na Verbatimie z Singapuru.
     
  4. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź na paczce, czy są z Singapuru.
     
  6. mateoosch

    mateoosch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sorry za odświeżenie starego tematu ale nie mogłem się powstrzymać.

    Jeśli są z Singapuru, a Ty wciąż nie możesz dobrze nagrać płyty, to sprawdź czy kod kreskowy kończy się cyframi 427, jeśli tak to znaczy, że płyty są ok a Twoja nagrywarka jest zepsuta. Jeśli trzy ostatnie cyfry kodu kreskowego nie są takie jak podane wyżej, to są dwie opcje:
    1. Jeśli (licząc od prawej strony) kreski kodu kreskowego są następujące: cienka długa, cienka długa, gruba krótka to znaczy, że płyty są ok a Twoja nagrywarka jest zepsuta.
    2. Złe płyty lub zepsuta nagrywarka.

    Teraz poważnie... Zamawiając płyty z Allegro, lub nawet kupując je w sklepie NIE ZAWSZE dostaję słoik (a nie kupuję płyt w pudełkach), na którym jest informacja skąd te płyty pochodzą... Proszę więc oszczędźcie mniej doświadczonym użytkownikom takich odpowiedzi...
    Bardziej czytelne był by dla nich wskazanie opcji w pewnych programach, dzięki którym mogli by na podstawie ID płyty stwierdzaić czy nadają się one czy nie...

    Pozdro600
     
  7. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    ja też miałem ten bład...i predkosci nagrywania zapomniałem zmienic na x2.4
    gdy miałem AWS ustawione weryfikacji mi nie przechodzilo i dziwnie plyty wypalaly sie
     
  8. xLukasz1986x

    xLukasz1986x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Mi rowniez blad wywala ale kod na plytkach mam nie taki tylko cienki dlugi cienki dlugi cienki dlugi gruby dlugi a niby pisze ze z singapuru..... nagrywarka nowa wiec nie ma opcji ze popsuta.... a koncowka kodu 666.... czy na tych plytkach nie bedzie chodzic tak jak powinno??
     
  9. dix22

    dix22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja natomiast póki co nagralem okolo 10 gier i przy 9 wyskoczyl dokladnie ten sam blad podczas weryfikacji, co dziwniejsze kazda gra dziala bez zarzutu :)
     
  10. mateoosch

    mateoosch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja to pisałem z ironią ;) i nie na poważnie. Chodziło mi o to, że jeśli ktoś nie ma opakowania po płytach to nie jest w stanie dowiedzieć się skąd pochodzą jego płyty ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum