1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd: wyczysc plyte miekka scierka

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wisba, Luty 19, 2008.

  1. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Po nagraniu gry wyskoczyl mi taki komunikat:nie mozna odczytac plyty wyczysc plyte miekka scierka monownie uruchom konsole

    Co mam zrobic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dodo

    dodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Kłopot

    To co napisali, przetrzyj płytę ścierką i włącz ponownie konsolę :) Lub nagraj płytę jeszcze raz na VERBATIMIE z prędkością 2x ;)
     
  4. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Kłopot

    przecieralem !! i hie wiem co mam dalej roibic HELP
    nagralem juz dwa razy i caly czas wyswietla mi ten cholerny blad!!!!
    Prosze pomozcie mi dokladnie chodzi o fife street 3
     
  5. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Kłopot

    Chu..wa nagrywara jednym słowem i nic wiecej albo plyta za 2.50zl .
     
  6. Philips84

    Philips84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Odp: Kłopot

    Piri wyrażaj sie :), pewnie miałeś zlej firmy dvd kup sobie verbatimy i nagraj :)
     
  7. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Kłopot

    ran nagralem na verbatinie a raz na philipsi <=== to sa zle firmy??
     
  8. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Kłopot

    Do adminow i reszty grupy trzymajacej władze - Stworzcie jakis przypiety temat o tytule "co zrobic gdy Xbox nie chce czytac plyty " . Tyle bylo tematow i kazdy nadal wierci ten watek .
     
  9. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Kłopot

    piri ma racje ch%@#!$a nagrywarka mialem to samo dopuki nie zakpilem pioneera 112d
     
  10. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Kłopot

    Przynajmniejh Peku przyznał mi racje . Nagraj gre u kumpla i powiedz co wtedy (tylko u takiego ktory ma inna nagrywarke niz ty )
     
  11. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Kłopot

    jego kumpel moze tez miec Ciulową nagryware i gra tez sie moze zle nagrac ^^ najlepiej na pioneerze 112d nagrac :p


    PS. Moge nagrywac gierki i wysylac za drobna oplata ^^
     
  12. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Kłopot

    ile by mnie to kosztowalo??
     
  13. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Kłopot

    Lepiej kup nagrywarke Pionka bo na dłuzsa meta to bedzies duzo kasy tracil na przesylke
     
  14. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Kłopot

    chodzi mi o gre fifa street 3 nagrywalem u kumpla i nadal wyskakuje ten sam blad. On ma nagrywarke philipsa.Co am zrobic?/ Jest tu ktos z krakowa kto by mi nagral ta fife street????
     
  15. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Odp: Kłopot

    stary a ty masz konsole przerobiona moze ta fifa nie ma stealth patcha i tyle
    jakim programem nagrywasz?
     
  16. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
  17. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    Odp: Kłopot

    wisba ja jestem z okolic krakowa ale gry ci nie nagram sam miałem ten problem kup nagrywarke piooniera ja tak zrobiłem i problem z głowy .ps wyrzuciłem tylko 12 plyt przec nagrywarke lg
     
  18. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Błąd: wyczysc plyte miekka scierka

    ale mi pokazuje ten blad tylko na tej fifie a jak poszedlem nagrac ta gre do mojego kumpla ktory maphilipsa to pokazalo mi ten sam blad
     
  19. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    Odp: Błąd: wyczysc plyte miekka scierka

    spróbuj nagrac cos innego jak bedzie chodzic to wina pliku jak nie to nagrywarki mi tez tak padła nagrywarka
     
  20. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Odp: Błąd: wyczysc plyte miekka scierka

    moim zdaniem to gra ma błedy zobacz czy u twojego kumpla chodzi jak tak to cos z x'em ja tak mialem

    tylko ze z xbox1 u kumpl chodziła gra a u mnie nie;[
     
  21. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Błąd: wyczysc plyte miekka scierka

    nie mam zadnego znajomego by sprawdzic czy gra chodzi na xboxie :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum