1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd X: 5829.0 , B: 1884.0

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez xarr, Listopad 6, 2008.

  1. xarr

    xarr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam cóż jak w temacie - Ten błąd wyswietla mi sie kiedy staram sie odpalic nagranego Star Wars Battlefronta 2 na Xboxie 360. Jest to oczywiscie Xbox Original, i zastosowałem sie do poradnika nagrywania oryginalnych gier Xbox. Posiadam dysk twardy. Tak, zainstalowałem oprogramowanie pozwalajace na odpalanie gier z Xboxa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
  4. xarr

    xarr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Błąd X: 5829.0 , B: 1884.0

    Sciagnalem najnowszego update'a i nic nie pomogło :( no coz, zwała.
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Błąd X: 5829.0 , B: 1884.0

    1. Zmień rozdzielczość na 480p lub 480i
    2. Jaki masz fw, obraz jest kompatybilny z iXtreme ??
    3. Na jaka płytę nagrałeś, DL ??
     
  6. xarr

    xarr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Błąd X: 5829.0 , B: 1884.0

    1. Czyli do jakiej rozdzielczości? Sorry, nie znam sie na tych terminach :(
    2. FW? Wiem ze moja konsola jest przerobiona Xtremem
    3. zwykła DVD i raz nagrałem na DL.
     
  7. paulx360

    paulx360 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Greenpoint
    witam mam to samo co kolega ... mam orginalnego Tony Hawka 3 na XBOX 1
    chce odpalic na x360 i **** ;/ zainstalowalem emulator wlaczam gre i dalej mam ten blad a update na live robilem kilka dni temu niewiem co jest ;/
     
  8. reez

    reez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2007
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Witam. Odkopuję temat ponieważ mam ten sam problem, z tą jednak różnicą, że według strony mircrosoftu gra "Halo" powinna działać na xbox'e 360.
    flash: ixtreme 1.6

    proszę o pomoc, pozdrawiam

    ps. zmiana rozdzielczości na 480 nic nie daje..
     
Wczytywanie...

Poleć forum