1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd, Xbox360 nie działa problem z włączeniem się. Prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gucmen, Lipiec 12, 2016.

  1. Gucmen

    Gucmen Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z włączaniem się Xboxsa. Polega on na tym, że ani poprzez pada ani poprzez normalne uruchomienie konsoli nie chce się ona włączyć. Jedyne co się dzieje to migające równomiernie wszystkie 4 segmenty na padzie. Sama konsola nie przekazuje obrazu ani tak jakby nie włącza się ani nie widzi padów. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czy sprzęt się załącza i nie daje obrazu, czy zero reakcji na włącznik na konsoli?

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Gucmen

    Gucmen Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po kliknięciu na padzie kółka albo po naciśnięciu palcem na pierścień jest normalny dzwięk (ten pik) i zielona lampka na środku się pali ale nic więcej się nie dzieje
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli konsola ma rgh trzeba sprawdzic to w pierwszej kolejnosci, jesli nie ma podejrzenie uszkodzenia procka.

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Gucmen

    Gucmen Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola jest przerobiona pod RGH więc muszę wysłać ją do serwisu ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mozesz sam jesli masz części i jakąś wiedzę o rgh

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum