1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd z Nagraniem Tekken'a Tag Turnament 2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez oskar5555, Październik 4, 2012.

  1. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam, nagrałem dzisiaj na płytę Platinum DL Tekken'a Tag Turnament 2 , wszystko tak jak zawsze, czyli sprawdzenie Abgx 1.0.6 obraz płyty. No i nagranie płyty programem IMGBURN 2.5.7. Wszystko przebiegło niby bez problemowo ale jak wkładam płytę do XB to wyświetla błąd " Płyta nie jest obsługiwana"... Może ktoś miał taki sam błąd. Jeśli tak to proszę o odpowiedź jak to naprawić. (Posiadam lt 3.0) Z góry Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    W abgx360 skan z opcja autofix level 3?
     
  4. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Na level 2 zrobiłem ;/ myślisz że to przez to mi się źle nagrało?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Abgx 1.0.6 i ustawienie autofix level 3. Tak taki powod, nie dogralo topologi do lt 3.0. Wypal po skanie z tym ustawieniem i nagraj bedzie smigac
     
  6. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Sprawdziłem tak jak mówiłeś i nagrałem , no i lipa, nie działa !!! Co jest grane? 2 płyta stracona... Dasha mam 2.0.15574.0 , takie opcje mam w ABGX : Zdjęcia - Pokazywarka.pl . Nagrywam na płyte programem IMGBURN (najnowszym) co robię źle?? POMOCY
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
Wczytywanie...

Poleć forum