1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd z XBL ...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez cocieto13, Kwiecień 19, 2009.

  1. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z XBL , gdy np. probuje dolaczyc do jakiejs grupy to wyskakuje blad , nie moge podlaczyc sie do serwerow na ktorych graja moi koledzy bo pisze (GTA4) po ang. ze jest błąd z połączeniem . XBL normalnie chodzi ale tez nie moge rozmawiac przez headset z przyjacielem. Kiedys normalnie chodzil XBL a teraz nie wiec prosze o pomoc.

    AAA i jeszcze gdy robie probe polaczenia to dochodzi do ikonki xbox live i wyskakuje blad i wyskakuja jakies informacje.

    Lacze sie poprzez router
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Może XBL GOLD Ci się skończyło
     
  4. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak testujesz połączenie i wyskakuje ci bład to co tam jest napisane??

    Najprawdopodobniej masz problem z NAT-em
     
  5. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam golda . A jak rozwiazac ten problem z natem ?
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    taa zresetuje router a pozniej go nie skonfiguruje nie ma za co ;d
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A co tam masz do konfigurowania po restarcie ?? Nie wiem jak można coś kupić, a później nie mieć pojęcia jak to dobrze skonfigurować.
     
  9. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nic nie dalo ...


    Sory ale router mialem skonfigurowane przez moja siec
     
  10. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra temat do zamkniecia bo chyba zrobilem
     
  11. spodobal

    spodobal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak już piszesz, że rozwiązałeś to podziel się z innymi w czym tkwił problem ??
     
  12. gim5

    gim5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam problem z x live a raczej z punktami .... dziwny problem dopiero teraz moge sobie sciagnac TLAD poniewaz kupilem dysk ale przechodzac do sedna sprawy dziwne bo jak wchodze w zakladke z TLAD na XLive i chce sciagnac ow dodatek to nie moge dodac punktow bo niby mam za malo a mam okolo 2400 MP wiec nie wiem czy nie wykrywa tych punktow czy juz stracily waznosc (wszystkie punkty zdobylem dzieki graniu nie kupowalem ani nic)
     
Wczytywanie...

Poleć forum