1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd ze szmatką

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez seba7878, Styczeń 12, 2015.

  1. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Chciałem sb pograć w gta 5 :D Mam party na pendraku podpiętym pod konsole i gdy chcę zagrać to normalnie ładuje się i podczas wczytywaniu trybu fabularnego znika po jakimś czasie ekran i niemożna grać dalej. Mam tak samo z innymi grami które nie są zainstalowane na dysku. Fifa 15 zainstalowana to działa bez problemu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Konsola przerobiona ??

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  5. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Przerobiona lt 3.0 z pół roku temu całe gta przeszedłem. A teraz chce jeszcze raz i dupa
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A próbowałeś zainstalować od nowa

    Wysłane z mojego HTC One max
     
  7. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Próbowałem. Włącza sie normalnie pierwsza miasja a jak wychodze z tego banlu czy czegoś tam tam co sie strzela i przed policajami ucieka to tam gta się resetuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum