1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd .

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez snupson, Wrzesień 26, 2009.

  1. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Witam.
    Mam taki oto problem. Nagralem UFC 2009 wszystko pieknie fajnie , przerobilem na stary wave i kiedy wkładam płytę do konsoli i naciskam uruchom grę, daje tak na aktualizacje wywala mi "Przetrzyj płytę miękką szmatką..."
    Nie mam podłączonej konsoli do neta. Kiedy wyjąłem HDD wszystko działa no ale jak sami wiecie nie ma pamięci masowej nie ma konta i nie można stworzyć profilu, zagrać kariery a tego właśnie bym chciał. W którym momencie wsadzić dysk aby konsola się nie restartowała albo co zrobic zeby nie wyskakiwał ten komunikat o szmatce?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przerob na 1.6.
    najlatwiej i najszybciej
     
  4. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Tak jak @Up przerob na Ix 1.6 i nie da sie ominac bledu ze szmatka to jest poprostu zle nagrana gra albo cos schrzanione w pliku ; P
     
  5. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    no tak ale kiedy wyjmę dysk przed włączeniem konsoli i chce zagrac to gra idzie tyle że bez konta i mogę grać ile wlezie więc płyta chyba jest ok . ;/
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to nie blad płyty. tak to juz jest z tymi patchowanymi na ixtreme 1.4 nowymi grami
    albo bedzie wolalo o aktualizacje ktora juz masz i bedziesz sciagał co chwila inny update do kazdej gry albo bedzie ci wywalało ten blad ze scierczka.
    przeron na 1.6 wywalisz 50zł i problem z głowy :)
     
  7. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    no teraz mam niby nxe i awatary ale nie pokazuje w menu wcale ze mam jakikolwiek awatar i "prosi o sciagniecie z xbox update" .

    Jeszcze jedno pytanko. Czy jak bede mial ix 1.6 to bede mogl wbijac na live bez większego strachu ? (bo jakiś zawsze jest ;DD )
     
  8. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tak i Nie :) Ryzyko zawsze jest , ale przerabiając konsole godzisz się na nią , nie graj online przed premierą to szansa o bana spada.
     
  9. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    mam wielu znajomych którą ma tą przeróbkę i grają ze mną na multi czy coop i niczego się nie boją ;d
    grają na piratach
     
  10. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wiecie co a ja mam Iextreme 1.5 i jeszcze ani razu po patchowaniu na wave2 nie wywala mi błędu ze szmatką ani że brak mi aktualizacji
     
  11. Speedfight

    Speedfight Banned

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    jestes ?? :)
    niestety jak wszyscy wyżej musisz przerobić na 1.6 i nie bawić sie z grą tylko w nia grać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum