1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez olszi303, Maj 21, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. olszi303

    olszi303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem gre red dead redemption i wyskakuje mi wyczysc plytke szmatka
    gre nagralem na plycie verabtim predkosc 2,4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Asghan

    Asghan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Londyn
    dobra nie mam Xbox'a ale czytalem duzo szczegolnie o bledach z tej gry ;p
    Czy sprawdzales obraz przed nagrywaniem ??
    Jakim programem nagrywales ??
     
  4. igiproject

    igiproject Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musiałeś coś źle nagrać, poczytaj o poprawnym nagrywaniu i spróbuj ponownie.
     
  5. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Może masz napęd w konsoli zjechany lub laser,ja miałem taki sam problem nagrywałem na verbatimach a i tak błąd wyskakiwał,mniej więcej tydzień temu zmnieniłem cały napęd na nowy i jest git :)
     
  6. olszi303

    olszi303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    inne gry dzialaja normalnie
    sprawdzalem obraz
    nagrywalem cd clone
     
  7. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    sprobuj img burn , musi działać.
     
  8. olszi303

    olszi303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sie nim dokladnie nagrywa
     
  9. Asghan

    Asghan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Londyn
    Podobno cd clone to zabytek...
    a co do imgburn to na forum jest masa poradnikow ^^ X'a moze bd mial za 2 tygodnie wiec nie pozostaje mi nic innego jak poczytac ^^
     
  10. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Popraw nazwe tematu.
     
  11. olszi303

    olszi303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powinno normalnie dzialac jak nagram imgburn bo jutro kupie sobie plyte i mam nadzieje ze bedzie dzialac. A i czy trzeba cos ustawic w imgburn przed nagraniem?
     
  12. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    najpierw sprawdź obraz abgx 360 jak będzie wszystko ok to nagraj img burn. Ja nagrywam tym programem i wszystkie gry działają bez problemu. A jak mówisz że inne gry chodzą i nie wystepuje komunikat wyczyść grę szmatka to znaczy na 100% że źle nagrana lub obraz zrypany...
     
  13. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Szczerze,niepamiętam bo dawno temu nagrywałem,ale chyba poradniki na forum są.
     
  14. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Poczytaj forum, a napewno znajdziesz odpowiedź, poradników tutaj jest do wyboru do koloru:p
     
  15. olszi303

    olszi303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo ja zawsze przez cd clone nagrywalem i niewiem czemu teraz na tej grze nie dziala
     
  16. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Cd Clone to chyba zły program,najlepszy do nagrywania gier na Xboxsa jest ImgBurn
     
  17. olszi303

    olszi303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale inne gry jak nim nagrywalem to dzilalaly
     
  18. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Hmm...a może płytke masz zjechaną,ale ja nawet nie próbowałem innym programem niż ImgBurn wszyscy na forum mówili że ten będzie najlepszy i zawsze tego programu używam,nagrałem już sporo gier i z rzadną nie miałem problemu.
     
  19. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Gościu sprawdzałeś obraz ABGX360??? Wszystko było Ok?
     
  20. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    No kolega powyżej dobrze mówi,sprawdz abgx 360 czy wszystko jest ok.
     
  21. olszi303

    olszi303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczej nie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum