1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PalHajs, Luty 13, 2011.

  1. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Błąd "To play this disc put...."

    witam , ja do Was z kolejnym pytaniem.
    Otóż wczesniej poruszylem temat czy moja konsola jest przerobiona,
    dzisiaj pobralem elegancko profesjonalnie legalnie kopyjke zapasowom gry i wypalilem ja zgodnie z instrukcjami ,
    a ze nie wiedzialem jaka mam przerobke , lub tez czy w ogole mam to wzialem Wave1 , sprawdzilem abgx360 zgodnie z instrukcjami tam.
    no i ja taki podjarany biore płyte w napęd , za pierwszym razem nic mowie kur*a no ! poszla plyta , ale mysle odpale jeszcze raz , znow nic ,
    no i jak porzekadlo mowi do 3 razy sztuka odpalilo ja cały zadowolny jak nigdy dotąd a tutaj wyskakuje błąd :cool:
    To play this disc put in an Xbox 360 console
    [​IMG]

    No i teraz moje pytanie gdzie popełniłem bład ? Czy moj x360 jest przerobiony a jesli tak to co musze zrobic zeby odpalic gre.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Twój xbox nie jest przerobiony po prostu.
     
  4. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bardzo sie ciesze z tego powodu :cool:
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaka gre sprawdzasz?
     
  6. danieltda

    danieltda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiles boxa a nie zaitereswoales sie tym czy jest on przerobio0ny czy tez nie ?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    sluchajcie a czy nie jest tak że po waves patcherze jak się przepuści obraz przez abgx to on ustawia oryginalny wave???........albo naprawde masz nie przerobiona konsole......
     
  8. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprostuje bo nei kazdy wiedzial ,
    x360 zamienilem z psp pisalem ale o przerobce wlasnie nic nie bylo mi wiadomo , kontaktu mam 0 z kolesiem i kombinowac musze.
    sprawdzam gre 50 Cent Blood On The Sand,:p
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    aha więc ciekawe co tam w środku siedzi.......hehe
     
  10. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hehehe , nie że debil ale zdjolem obudowe i plomb nie ma niby :D
    albo naprawiany byl albo wlasnie przerobiony i dalej nie wiem
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    uściślijmy cos:
    spaczowales gre 50 Cent Blood On The Sand na wave 1?????
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to może był naprawiany.....bo skoro mowisz że wave 1 nie działa to może faktycznie nieprzerobiony
     
  13. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    nom , ja tam nie znam sie
    powiem wam tak , :D podpiolem sie pod Xlive i dostalem konto miesieczne gratis wiec Xlive nie byl uzywany nigdy. Juz wiecej wiem, moze po dacie produkcji [2006] powiecie jak sie wtedy przerabialo ? moze jeszcze przerobiony tym chipem :D
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ta gra ma w oryginale wave 2 - zostaw ja tak jak jest (nie paczujac)
    jesli odpali masz ixtreme 1.4 lub wysze
    jesli nie masz nie przerobiona konsole
     
Wczytywanie...

Poleć forum