1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Terror99, Listopad 6, 2011.

  1. Terror99

    Terror99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nie miałem pomysłu na tytuł, wiec lakoniczny, ale do sedna, kumpel ma pewien problem. Przy wczorajszej rozmowie z w/w :D przekonywałem go, że na iXtreme 1.5 nie odpali mu na konsoli Battlefield 3, jednak nie chciał dać sie przekonać, więc nagrałem mu go i ku jego zdziwieniu przy włożeniu płyty do napędu wyskakuje, żeby zaakutalizował konsole i nic nie rusza. Co dla mnie dziwne nie jest, ale do czego zmierzam, dzisiaj wypaliłem mu Dragon Balla: Ultimate Tenkaichi 3 i gdy włozył płytkę do napędu wyskoczylo mu coś typu " Skontaktuj się bla bla bla, lub wejdź na strone xbox.com/support a takze jakieś numerki błędu - Błąd systemu ( nie jestem pewien w 100 %) 3151-351F-B800-0F00-C000-0185. Z góry dzięki, za przybliżenie problemu.


    edit. Wspomniał także coś o tym, że nawet pady juz mu się łączyć z konsolą nie chcą.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    pewnie wlaczyl te aktualizacje, wtedy na niektorych napedach wystepuja takie bledy
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać orginalnego fw do napędu jak jest sporfowany to wgrać orginalne fw napędu nie soft spoorfa i wgrać dasha i póżniej lt 2.0
     
  5. drake91

    drake91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. mam podobny problem tylko że mój kod błędu 3151-351F-B900-0F00-C000-0034
    pojawił mi się gdy nagrałem fife 12 i probowałem ją odpalić na swoim x. Teraz nie wiem jak to naprawić ;/
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgrac z pena aktualizacje 599 koncowka ale i tak przerobke juz usunelo
     
  7. drake91

    drake91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki . to rozumiem że musze ponownie flashowac ?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. drake91

    drake91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wielkie. jeszcze jedna prośba jaki jest dokładny numer tej aktualizacji o której napisałeś ..?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
Wczytywanie...

Poleć forum