1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dall122, Kwiecień 19, 2012.

  1. Dall122

    Dall122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam taki problem , ze przegralem gre zwykla przegrywarka i wszystko sie przegralo bez zadnego bledu.
    Nagrywalem na plycie emtec Lt 3.0 dashboard 13599 i czasem grajac po 10 min pokazuje mi blad autoryzacji.
    Chcialbym spytac jak mozna to wyelminowac?
    Gram z plyt gdyz nie posiadam dysku twardego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gra XGD3 ?
    Jaka to gra ?
    Obraz jest rozumiem robiony z innej płyty ?
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    jak xgd3 to gra musi być nagrana ihasem by kopiowac
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    i pytanie ode mnie, tylko z tą grą są takie problemy ? Czyszczenie pamięci podręcznej pomaga ?
     
  6. Dall122

    Dall122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest to gra Naruto Shippuuden Generations tak gra XGD3 , nie zgrywana z innej plyty normalnie sciagnieta i wypalona zwykla nagrywarka.
    Jutro bede zgrywal nastepna gre NBA2k12 ale na plytke verbatima moze cos pomoze. Pamieci podrecznej nie czyscilem bo to pierwsza gra po przerobce na Lt 3.0
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    jak masz LT3 to wgraj sobie najnowszy dashboard, no i przygotuj się na zakup Liteon iHAS124 - B do nagrywania gier.
     
  8. Dall122

    Dall122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ogolnie co da wgranie najnowszego dashboardu ?
    Ogolnie to przypuszczam ze mam LT 3.0 bo dalem do przerobki ale nie spytalem o wersje.. ale 2 gry mam sciagniete ktorych nie przepuszczalem przez abgx .. I jedna to Nba2k12 jak chyba dobrze zorientowany jestem to przygotowana pod wersje LT 2.0 I Naruto Generations pod LT 3.0 i obie odrazu po sciagnieciu zostaly wypalone i naruto chodzi a przy nba pisze plyta nie jest obslugiwana.
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    no to masz lt3. dash 14719 da ci nowy interfejs w konsoli
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
  11. KviaT

    KviaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrzeszcz, Gdansk, Poland, Poland
    Używaj płyt Verbatima. Z tańszymi płytami są problemy. Sam nagrywam bardzo dużo i często były z nimi problemy. Od czasu nagrywania na płytach Verbatima - zero problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum