1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błagam o pomoc (rayman) nie wczytuje się zapis gry :(

Temat na forum 'Przywitaj się' rozpoczęty przez fafi, Październik 28, 2015.

  1. fafi

    fafi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam serdecznie,
    szukam na necie odpowiedzi ale nic nie mogę znaleźć, nikt nie jest w stanie mi powiedzieć o co chodzi, a ja jestem zielona.
    Mianowicie kupiłam sobie niedawno xbox360 nówkę i oprócz grania w wyścigi chciałam odmóżdżacza i kupiłam Raymana origins, gram sobie i problem zaczyna się w chwili kiedy kończę grę (pilnuje żeby wszystko dobrze się zapisało) i wychodzę do XBM po czym znowu uruchamiam grę i chcę wczytać zapis, konsola informuje, że "stan zapisu gry jest uszkodzony" i mam go usunąć. Czy ktoś wie o co chodzi? Może coś źle robię, Proszę o pomoc, jestem zdesperowana, jest ktoś w stanie mnie naprowadzić? :(
    Będęęę bardzo wdzięczna
    Pozdrawiam serdecznie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. qbot1

    qbot1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Trzeba jeszcze raz zainstalować miałem ten sam problem jak pobieranej z neta
     
  4. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A może masz dysk w konsoli uszkodzony? Dziwne, żeby zapis gry od tak się uszkodził. Ewentualnie podepnij pendrive'a pod konsolę, sformatuj go pod konsolą i na penie zrób zapis gry, zobacz czy z pena też wyjdzie uszkodzony? :)
     
  5. fafi

    fafi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przy uszkodzonym dysku zapisywałyby się inne gry? wszystkie inne normalnie automatycznie się zapisują i wczytują
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3492
    Polubienia:
    1255
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A w menadżerze plików (ustawienia > pamięć) zapis ma ikonkę gry czy jest pomarańczowy znacznik ?
     
  7. fafi

    fafi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem co jest, sprawdzę po pracy. Ale w ustawieniach na swoim profilu dałam zapis na dysk twardy coś kojarzę jak to o to chodzi
     
  8. fafi

    fafi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dziękuję za wskazówki :)
    jednak nic nie da się zrobić wciąż się nie zapisuje, podejrzewam że płyta jakaś felerna.
     
  9. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A sprawdzałaś czy zapisy z innych gier prawidłowo funkcjonują?
     
  10. fafi

    fafi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wszystkie inne gry się bezproblemowo zapisują ;)
     
  11. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    miałem kiedyś podobny problem z Black Ops, pomogły dwie rzeczy: wyciągnięcie dysku i wyczyszczenie pamięci podręcznej.
     
  12. fafi

    fafi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2015
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a czy jak to zrobię to wyczyszczą się też zapisy z innych gier? :D
     
  13. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  14. dudzi25

    dudzi25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2016
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @fafi@fafi udało Ci się poradzić z problemem? Mam identyczny przypadek. Dodam, że moja wersja płyty jest z serii CLASSICS. Wykonałem w/w rady i w dalszym ciągu zapisy są uszkodzone.
     
Wczytywanie...

Poleć forum