1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błędne nagrywanie gier na ihas124e, Problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez EasYPL, Grudzień 19, 2014.

  1. EasYPL

    EasYPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kilka dni temu kupiłem nowego Lite-On'a 124 - 14 rev. E Wczoraj zrobiłem update BIOSu nagrywarki do najnowszej.
    Jak wiadomo BurnerMax już współpracuje z ta nagrywarką i nie ma żadnego problemu aby zrobił swój Flash do nagrania gier po samą krawędź płyty.

    Nagrywanie przebiega pomyślnie, wszystko super, trwa średnio 35 minut, prędkość x4 płyty: Verbatim Print Table.

    Moje problemy zaczynają się dopiero przy próbie zagrania w daną grę na konsoli.

    Gdy wkładam grę do napędu jest ładnie odczytana program chwilę (lub i nie w zależności od gry) pojawia się komunikat doprowadzający każdego gracza do szału mianowicie,, Błąd gry, przeczyść ściereczką ''

    Przy grze Forza 4 ledwo zdążyłem przejechać jeden wyścig i pojawił się ten komunikat.
    Przy COD: AW, wywala podczas pasku ładowania misji.


    Podczas próby instalacji gry o dziwo OBIE kopie stają na 46% powiadamiając mnie komunikatem o niepowodzeniu.

    BookType ustawiam podczas każdego wypalania, ABGX podczas pracy jest połączony ze swoim serwerem. Poprawnie Zmienia topologie robi autofix itd.



    Jakieś rady?

    P.S: Około godziny 20 wrzucę screeny z IMGburna oraz Abgxa może jakiś problem w tym tkwi.
    Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Ustawienia Eproom poprawne?
     
  4. EasYPL

    EasYPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co pamiętam to jedyna propozycja jaka była zmieniana w EPROOM to ta druga z off na on reszta standard wieczorem dam dokładne zrzuty ekranu, mogą być one w paczce RAR czy jakiś konkretny hosting?
     
  5. EasYPL

    EasYPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustawienia IMGBurn
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Ustawienia EPROOM

    Force HyperTuning - Disabled
    Online HyperTuning - Enabled
    OverSpeed - Disabled
    SmartBurn - Enabled

    Ustawienia ABGX

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  7. EasYPL

    EasYPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. EasYPL

    EasYPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    Niestety ale te ustawienia nie działają...
    Pozatym @Nemezis30 te ustawienia są dla normalnych Verbatimów DL a to są PrintTable (MID: CMC MAG-D03-64), znajomy jak mi wcześniej nagrywał nie miał żadnych problemów z tymi płytami... na rewizji B, aczkolwiek teraz też mu coś wywala monity ze ściereczką.
    Teraz nie wiem czemu, ale nie przeskoczyło na następną warstwę :/

    Najlepiej gdyby ktoś miał sprawdzone ustawienia pod te płyty
     
  10. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jest rev e to jest możliwe ,że takich płyt nie nagrasz tym cudem, bo to ledwo na verbatimach umie coś nagrać z paytools.
     
  11. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  12. EasYPL

    EasYPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie sprawdziłem te ustawienia! Iiii Forza4 zapierdziela aż miło! Fakt faktem to są niby Verbatim Print Table ale spoko :v ważne że ustawienia działają! Żegnaj Komunikacie o sciereczce :v dzięki wszystkim za włożony wysyłek w odpowiedzi :D
     
  13. EasYPL

    EasYPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustawienia jak najbardziej poprawne!
    Forza4, 100% Nagrane poprawnie
    COD: AW DVD 2 PL, 100% Nagrane Poprawnie

    Polecam, i jeszcze raz dzięki :D
     
  14. ddaniello1

    ddaniello1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2016
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    mozna jakies inne linki do problemu ? te juz sa nieaktywne :( mam ten sam problem
     
Wczytywanie...

Poleć forum