1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błędne odczyty NAND-u

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elektor, Grudzień 1, 2011.

  1. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Witam.Polutowałem wszystko wg. schematu sprawdziłem połączenia wszystko dobrze. Szczytuje pamięć NAND bez błedów lecz w wszystkich nand.bin występują różnice. Zmiana kompa ustawien portu oraz zrobienie nowego kabla nic nie pomogła. gdzie tkwi przczyna? Może ktoś spotkał się z tą przypadłoscią? Najgorsze że myślałem że dobrze się z czytał nand i wyciągełem kvm i wkleiłem go do xenon hack .bin i wgrałem do konsoli i się nie odpaliła. W czasie wgrywania org nandu wystąpił błąd w samej końcówce od bloku 3F1 do 3FF i konsola uruchamia się z błędem E71. Da się to zrobić? Może ktoś by mi podesłał org. wsad nand.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wgraj to.co odczytales oryg, tylko przelec.to nandcompare

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum