1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blednie wgrany firmware/brak klucza

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez czullo, Styczeń 8, 2010.

  1. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam takie pytanie/problem. Kupilem juz przerobionego xboxa z ixtreme 1.6 dzis chcialem wgrac 1.61 (moj naped to liteon v2), jednak nie zapisalem starego firmawe/klucza, tylko go skasowalem (erase) a nastepnie wgralem 1.61 nie scalilem go ze starym kluczem gdyz go juz nie mialem. Teraz za kazdym razem gdy proboje wlaczyc jakas gre wyskakuje mi komunikat zebym wlozyl plyte. domyslam sie ze to wina tego ze nie scalilem klucza napedu z fw, czy jest jakis sposob zeby wyciagnac klucz z napedu bez specialnych urzadzen ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Zakladam ze jezeli go skasowales to masz problem na dzien dzisiejszy tylko spalenie napedu i wysylka do microsoftu nie wyciagniesz klucza z konsoli.Reasumujac masz podstawke pod kwiatki.
     
  4. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma żadnej możliwości, nawet sprzętowo wyciągnąć klucza z napędu ? Jak juz pisalem, dalem errase firware a nastepnie nadpisalem go 1.61 takim jaki sciagnalem z netu.
     
  5. justMaku

    justMaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Jaka wersja dashboarda? Dla bodajże 7xxx i mniejszych można zczytać klucz napędu.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz wersje dasha nie wyzsza jak 7371 to mozna klucz odczytac z plyty glownej. jesli masz wyzszy to na dzien dzisiejszy xbox to szrot prawie bez watosci.
     
  7. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niestety wersja wyższa bo 8xxx.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    czyli masz ladny ale malofunkcjonalny odtwaezacz dvd na ktorym mozesz sobie w dema pograc.
     
  9. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czy oryginalne gry będą działać na zle przerobionym odtwarzaczu ?
     
  10. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Nie, żadne gry już Ci nie odpalą. Możesz na nim grać w demka np ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum