1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błędy ABGX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez strusiek, Maj 4, 2010.

  1. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Mam pytanie co oznaczają te błędy bo nie znam się za bardzo na tym a nie chce zmarnować płyty.
    http://tnij.net/3A3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płyty nie zepsujesz.

    Ale jest już taki temat na forum!
     
  4. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    To nagrywać czy nie?
     
  6. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. naza24

    naza24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    St.Floow
    wszystko jest tak jak należy będzie Ci śmigać nagrywaj
     
  8. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    A co mam wpisać aby wrócić do normalnego oryginalnego wave? Jak ściągam jakieś gry to nigdy nic przy nich nie kombinuje tylko nagrywam i zawsze śmigają.
     
  9. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Poszukaj na forum jak ustawić abgx360 aby sprawdzić lub naprawić obraz gry . Bo ten obraz co masz został spaczowany do innego wave niż oryginalny i jeśli masz odpowiedniego Ixtreme to gra odpali jeśli nie to nie odpali .

    edit: spróbuj sprawdzić jeszcze raz w abgx360 i daj loga , obraz powinien zostać naprawiony , jak masz abgx poprawnie skonfigurowanego .
     
  10. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    A czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak w abgx przywrócić ISO do stanu z przed spaczowania obrazu bo na forum już nie działają linki do poradników. Moje gg to 6720553
     
  11. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tu masz wszystkie poradniki :)
    http://xboxforum.pl/iso-f31/
     
Wczytywanie...

Poleć forum