1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błędy i poprawki na forum

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez brattanek, Lipiec 29, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Oto błędy które są mi znane i na dniach będą poprawione:
    jak ktoś widzi inne proszę je zgłaszać w temacie, posty nie zawierające konkretnej treści będą kasowane!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    1. Tytuł tabelki "Grupy społecznościowe" w profilu wyjeżdża poza tabelkę XboxForum.pl - największe Polskie forum o konsolach Xbox i Xbox 360
    2. "View Tag Cloud" powinno być przetłumaczone na np. "Pokaż używane tagi" lub "Pokaż wszystkie tagi"
    3. Jestem za tym aby usunąć możliwość formatowania tekstu w SB dla zwykłych użytkowników, a zostawić tylko moderatorom i adminom.
    4. Nazwy miesięcy przy "Zarejestrowany:" są po angielsku.
    5. Pod tematami "Started by brattanek" można zamienić na "Rozpoczęte przez brattanek" lub po prostu "przez brattanek"
     
  4. otacon

    otacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem czy to wina przeglądarki czy forum ale na operze po jakiejś chwili przeglądania nowych tematów zaczyna się ciągłe odświeżanie strony
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    up. dokladnie, starsznie sie wolno wczytuje kolejna strona np z Nowe Posty..
     
  6. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Sprawy załatwione:
    5. Pod tematami "Started by brattanek" można zamienić na "Rozpoczęte przez brattanek" lub po prostu "przez brattanek"
    2. "View Tag Cloud" powinno być przetłumaczone na np. "Pokaż używane tagi" lub "Pokaż wszystkie tagi"
    3. Jestem za tym aby usunąć możliwość formatowania tekstu w SB dla zwykłych użytkowników, a zostawić tylko moderatorom i adminom.
    "ilość podziękowań" wychodzi poza obrys forum
     
  7. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Ja znalazłem niespolszczone słowa w czacie. Oto screen. Zaznaczone na czerwono.
    [​IMG]

    Pozdrawiam.
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Opera z nowym forum dostaje dziwnych odświeżań, czasem nie da sie napisać nowego posta! Nie ma możliwości obejrzenia filmiku bezpośrednio z postu. Nie wiem czy to wina forum czy Opery, ale jak widzę nie jestem sam!
     
  9. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Dokładnie, mam to samo na operze. Po włączeniu forum i różnych kategorii w osobnych oknach, co chwile ich strony się odświeżają. Pomaga jedynie zatrzymanie w operze... Do tego, bardzo często mimo iż forum działa, to ładowanie danego tematu może trwać miesiącami (to nie wina łącza, mam 6 MB)
     
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mam dokładnie ten sam błąd, też na Operze.
     
  11. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A mi na mozilli, strasznie wolno się wczytuje, zresztą na chrome, exploler i operze też... jak klikne w forum, to 8 sec wczytuje się cała strona włącznie z czatem. Czy można, wgrać jakiś usprawniający plugin? Bo inne strony wczytują się o wiele szybciej. Np. polygamia od góry do dołu w 2,5 sec. Pozdrawiam.
     
  12. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    U mnie to samo,kliknę w nowe posty,i strasznie długo się wczytuje.
     
  13. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    tylko poligamia nie jest forum z ogromna sitemapa u dolu :]
     
  14. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    Proponuję usunąć tytuł Rangi, skoro jest już grafika z nazwą danej Rangi.
     
  15. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    po wyszukaniu słowa klucz jest ono podświetlane pomarańczowym kolorem ,i jest to dość nie czytelne
    i jeszcze jedno jak jest 1 post pokazywany na głównej stronie forum to pisze przez i nick ale pokazuje ostatni posta a słowo przez pod nazwą postu oznacza że powinien tam być nick autora postu .
     
  16. neehooyah

    neehooyah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    chciałbym dodać, że opisy przy dodawaniu nowej subskrypcji tematu są po angielsku, warto to przetłumaczyć
     
  17. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Może i nie błąd, i może offtop, ale informacja innym się przyda. Stara domena x360iso.org przestała działać.
     
  18. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A teraz forum działa strasznie wolno. jak coś się napisze na czacie, wysyła się to kilka dłuugich sekund. Forum też znacznie zwolniło. Bratanku, da się coś z tym zrobić?
     
  19. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    podczas wejscia na strone, w prawym gornym rogu jest login i haslo. podczas klikniecia na pole powinno usuwac sie slowo "login" zeby zrobic miejsce na wpisanie wlasnego i z haslem tez tak jest. a nawet jak juz wpisuje odpowienio to wyswietla mi sie jest zle wpisane login lub haslo i ze jest to pierwsza proba z 5.
    ponadto wyszukiwarka jest w polowie po angielsku.
     
  20. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A teraz się zmieniła ikonka strony. Jest ikonka Vbulletinu, a wczesniej była xboxa. Aż tak bardzo mi to nie przeszkadza, ale czy można to zmienić, na taką jaka była?
     
  21. L8EK

    L8EK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chciałem przypomnieć, że dalej nie działa opcja "zaznacz forum jako przeczytane" w Grach i Sprzęcie -żeby było śmieszniej, w podforach tych działów (Pomoc albo Kinect) ta opcja działa
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum