1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bledy, problemy z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shogunkca, Styczeń 26, 2014.

  1. shogunkca

    shogunkca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema chlopaki,

    Potrzebuje porady, pomocy. A wiec sprawa wyglada nastepujaco, konsola niechce mi czytac starszych gier w ktore gralem wczesniej, nie mam pojecia dlaczego, wyskakuje blad ze plyta nie obslugiwana. Taki sam problem mam z tymi nowszymi np Batman lub tez Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist tylko tyle ze sie uruchomi pogram chwile i mi wyskakuje blad zeby wyczyscic plyte mieka sciereczka. Niektore gry mi chodza normalnie jak np. far cry 3, tomb raider czy unhonored. Nie mam pojecia o co w tym wszystkim chodzi. Mysle ze nagrane zostaly poprawnie Bede wdzieczny za pomoc, Pozdr!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    konsola przerobiona? gry oryginalne czy kopie? moze troche wiecej informacji
     
  4. Herostrates

    Herostrates Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Paczków
    "Zostały nagrane poprawnie" Czyli jak rozumiem masz przerobionego? w takim wypadku to może być pobrana gra z błędem i jej nie czyta jak powinno lub płyty masz porysowane spróbuj paru sposobów na wyczyszczenie płyty w necie jest ich mnóstwo. Te gry które w tej chwili CI nie działają odpalałeś już wcześniej?
     
  5. shogunkca

    shogunkca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, odpalalem, np Skyrim smigal mi normalnie pare miesiecy temu, plyty verbatim, nagrywarke mam nowa. nie sadze ze pobrane z bledem bo przy wszystkich tych nowszych dzieje sie podobnie, a nagrywac probowalem juz na pare sposobow.
     
  6. Herostrates

    Herostrates Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    30
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Paczków
  7. shogunkca

    shogunkca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie zmienialem w konsoli, tymbardziej mnie to dziwi, usunalem pamiec podreczna ale tez nic nie dalo, nie mam juz pojecia co mogl bym zrobic...
     
Wczytywanie...

Poleć forum