1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błędy przy nagrywaniu Set L0 Data Zone Capacity Failed oraz błąd I/0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Neo2007, Październik 22, 2012.

  1. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Jak wyżej napisałem mam te błędy tzn: Set L0 Data Zone Capacity Failed oraz błąd I/0, wcześniej było ok ale sformatowałem kompa i dawno nie nagrywałem. Teraz nie wiem czy to coś w ustawieniach czy co.
    Nagrywam nagrywarką Liteon 124B """[Tutorial] Nagrywanie gier pod LT 3.0""
    Płyty verbatim tylko.
    oto Log imgburna Wklejka #852272
    Log abgxa Wklejka #852273

    Proszę o sprawdzenie logów i powiedzcie w czym jest problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    nie jestem pewny ale OPC powinno byc chyba wlaczone na predkosci nagrywania 2,4 ? a tutaj widze ze palilo z x4
    moze dlatego ?
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ? Force Hyper Tuning: Disabled
    ? Online Hyper Tuning: Disabled
    ? Overspeed: Disabled
    ? SmartBurn: Enabled

    ? Włącz OPC ( zakładka Write -> Page1 -> Perform OPC Before Write ).

    ? Bufor ( zakładka Tools -> Build -> Page2 -> Read Buffer Size )
    ustaw na maksymalny, czyli na 512MB.

    ? Zakładka I/O -> Page2 -> Buffer Size -> 512MB

    tu masz pod verby ustawienia
     
  5. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    czyli cos mi sie zle pamieta ;) ?
    OPC dajemy przy predkosciach x4 ?
    a dla plyt 2,4 dajemy bez OPC ?

    chyba ze plytka nie ma mozliwosci nagrywania z 2,4 to wtedy mozna zmienic w firmware aby takowa wymusilo i tez leci bez OPC ? nie pamietam juz dobrze jak to u mnie na platinumkach lecialo
     
Wczytywanie...

Poleć forum