1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błędy przy wypalaniu gier na LT+ 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez majeros, Styczeń 8, 2013.

  1. majeros

    majeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Mam problem z nagraniem nowszych gier (XDG3, bo XDG2 nagrywają się normalnie). Otóż nagrywam nagrywarką LG (z tej okazji, że drugiej ATAPI iHAS 124 Y nie wykrywa opcja BookType w IMGBurn...), i podczas 4 prób nagrania gier z systemem zabezpieczeń XDG3 wywaliło błędy. Próbowałem nagrać obrazy Far Cry 3 i Wiedźmina 2, za każdym razem przy 48% wyrzuca błąd "I/O Error! (...) SK Interpretation: Hardware problem lub SK Intepretation: Illegal request), ustawiałem wszystko zgodnie z poradnikiem, używam płyt Vakoss, bo narazie tylko takie mam, 2 razy używałem opcji OverBurn i 2 razy Truncante, nie miało to większego znaczenia, bo przy 48% tak czy inaczej wywalało błąd (zarówno z włączoną opcją OPC jak i z wyłączoną). Wie ktoś co z tym zrobić? Bo naprawdę nie uśmiecha mi się zbieranie teraz na iHAS'a x24 b ponad 100 zł.
    Dodam, że próbowałem raz nagrać programem CloneCD nagrywarką ATAPI iHAS 124 Y, ale wyrzuciło na koniec błąd, że obraz nie nagrał się poprawnie. Za każdym razem na płycie zapełnione było tylko 48 megabajtów (jakiś film), a cala reszta z 8,5 gb pozostawała wolna... Obrazy też są poprawne, bo sprawdzałem używając abgx360. Proszę o pomoc, bo już sporo płyt na tym straciłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zmieni plyty vakoss sa do d...y a jesli masz ihasa 124 y sprobuj tego nowego programu payload jesli dobrze pisze jest temat przyklejony
     
  4. majeros

    majeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Na próbę zakupię w niedługim czasie Verbatima, ale jak nie wypali to więcej nie kupuje, bo drogie są jak cholera. A co do iHAS'a to nie używam go do nagrywania w IMGBurn, bo nie wykrywa mi go w zakładce BookType, podczas gdy LG wykrywa bez problemu.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nagrywaj na platinum sa tansze a ze nie wykrywa to nic nie znaczy
     
  6. majeros

    majeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Narazie jeszcze nie mam Verbatima, ale znalazłem płytę Omega (czyli kolejny jakiś noname), której payload tool nie ogarnia niestety. Napiszę jeszcze jak to z Verbatimką pójdzie.
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a co do ihasa współgra z imageburnem więc może masz coś źle podłaczone
     
  8. majeros

    majeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Inaczej, wykrywa, ale wywala jakiś błąd przy próbie wybrania nowego ustawienia, podam później jak będę mógł sprawdzić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum