1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

bledy z gra online

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez paradox2604, Grudzień 19, 2013.

  1. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam krotkie pytanko czy wy tez miewacie jakies dziwne bledy z rozlaczaniem, podczas gry online? dzis graqlem sobie online i 3 razy wywalilo mnie z gry komunikatem cos w stylu z powodu nieznanego bledu sieciowego zostajesz przeniesiony do trybu fabularnego??? wy tez tak macie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. estollover

    estollover Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też tak mam,ale powiedziałem sobie że to przetrzymam.
     
  4. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak też tak mam i pewnie każdy tak ma, w końcu ta gra cały czas nie jest w wersji finalnej.
     
  5. patryk7

    patryk7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Giżycko
    Ten problem pojawia się już coraz rzadziej , ale w samej grze jest bardzo bardzo dużo błędów... , lagi są i przydał by się naprawdę jakiś dobry , wielki konkretny patch , który naprawi te błędy.
     
  6. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    U mnie aż tak źle nie jest, największy problem to lagi. W GTA chyba cały świat gra razem na serwerach w USA? Wolałbym, żeby dało się wybierać regiony tak jak np. w Battlefieldzie. Gdyby Europejczycy grali na serwerach w europie, głównie z przeciwnikami ze swojego kontynentu to działałoby to sprawniej.
     
  7. limfao23

    limfao23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mnie też bezprzerwy wywala jak się dołącze do gry to poprostu CUD. Czasem dołącze chwile pogram i zostałeś rozłączoony z powodu nieznanego błędu sieciowego...
     
  8. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja tak mialem wczoraj dzis juz bylo ok
     
  9. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kurcze dzis wieczorem jest traGEDIA CALY CZAS MNIE WYRZUCA przez nieznany blad sieci czy R kiedys to naprawi czy jest jakis sposob na to?
     
  10. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jakie masz łącze? A dokładniej jakie pingi?
     
  11. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ostatnio mnie z kolei potrafiło wywalić do dash'a bez żadnego komunikatu

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  12. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ping mam cos okolo 33 a lacze mam 20 mb
     
  13. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    To dziwne. Ja mialem czesto takie problemy przy internecie 3g z Play`a. Zmienilem na upc i juz problemu nie ma
     
  14. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wczoraj bylo ok dzis jest tragedia chyba wywale ta gre bo ten multi to porazka
     
Wczytywanie...

Poleć forum