1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blokada AP 2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sodiwad, Grudzień 12, 2010.

  1. sodiwad

    sodiwad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    przy próbie zagrania w fable 3 wyskoczyła mi aktualizacja konsoli, wiec ja zaktualizowalem bez problemu i moge grac.
    lecz gdy chce zagrac AC Brotherhood to przy takim samy zadaniu wyskakuje mi podczas aktualizacji ze nie mozna odczytac plyty...
    podobno ma to zwiazek z blokada AP 2.5, jednak taki sam problem jest podobno przy fable 3 ktore mi dziala juz bez zazutu. wie ktos o co chodzi? moze ktos mi pomoc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz wgrac LT+ inaczej nie ruszy fable jeszcze niektórym idzie ale assasin i nfs potrzebuja LT+
     
  4. tomaszek12

    tomaszek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam iX 1.61 i jak na razie działają wszystkie gry :).
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. RickRoll

    RickRoll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak mówią LT+ i gry ruszą. LT+ ma w sobie mechanizm omijający AP25 który ostatnio wsadzili w gry. jeszcze trochę a do pudełek z grami wsadzą jakieś czipy, które trzeba będzie wsadzić do xboxa by gra ruszyła
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Albo masz Hitachi albo 3xdash... Twój post nie dużo wniósł, bo autor tematu w ten sposób nie zagra ;]


    sodiwad, musisz zmienić fw na LT+, a najlepiej od razu na LT+1.1 (poprawiono niektóre błędy, najważniejszą poprawką jest możliwość grania w gry z x'a 1)



    ---



    Ty byś nie robił nic, tylko pozwalał, żeby Cię okradali nie? Po co masz zamki w drzwiach?
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    FAQ ze scenowej strony. Poczytaj, dużo jest na necie i to jest temat rzeczka ;)
     
  9. sodiwad

    sodiwad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale fable tez mi nie powinno dzialac a dziala
     
Wczytywanie...

Poleć forum