1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blokada filtr rodzinny

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sqery, Styczeń 18, 2014.

  1. sqery

    sqery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam zakupiłem konsole Jasper ale w nim jest ustawione hasło na fitr rodzinny ..


    Moje pytanie brzmi jak przywróce ustawienia fabryczne konsoli to pozbęde się tego badziewia . Aaaa i mam przeróbke LT 3.0 czy usunie się jak przywrócę ustawienia fabryczne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Przywrócenie ustawień nic nie da ;) Też kiedyś kupiłem z hasłem :) Nic nie poradzisz na to jak tylko próbować klikać XYAB losowo :) a może się uda :)
     
  4. sqery

    sqery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a wpisywałeś LT,RT,X,Y,LB,RB itp w dane systemowe
     
  5. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Wpisywałem jako hasło do filtru i trafiłem ;-) jak się nie mylę to 4 znaki więc kombinacji nie jest zbyt dużo

    Swift'nięte z Galaxy S4 dzięki Tapatalk'owi.
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kliknij tak LT RT X Y LB RB X A w dół

    @ down
    klikaj jak napisałem.
     
  7. sqery

    sqery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale ty podałeś tylko 3 znaki na końcu a z czego wczytałem że maja być 4 np B,A,A,A
     
  8. Tonik

    Tonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja kupiłem kiedyś slima i był własnie filtr... napisałem do sprzedawcy, a ten abym poszukał w internecie. Napisałem na czacie supportu Microsoft i podano mi wszystko co muszę zrobić aby ten filtr usunąć. Spróbuj u siebie skontaktować się za pomocą czatu z konsultantem w Microsofcie (kontakt tylko w języku angielskim)

    Skontaktuj się z nami - Xbox.com
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków, następnym razem będą pkt.

     
Wczytywanie...

Poleć forum