1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blokada filtra Rodzinnego

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sqery, Styczeń 21, 2014.

  1. sqery

    sqery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem z Filtrem Rodzinnym wpisywałem wszystkie kod do ustawień fabrycznych i nic nie działa . Nie mogę wejść na żadną strone M$ wirusa czy coś mam .



    -Czy jak wgram nowego Dasha to usunie

    -Kto pomoże do nich napisać na czacie mam już konsole zarejestrowaną na xbox live tylko wystarczy napisać do nich z mojego konta poddam pasy




    Niech ktoś pomoże ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    [​IMG]

    Kur*a.... coś nie działa. A niech to szlag...

    Ale jaki problem z filtrem rodzinnym? Opisz to dokładniej.
    Opisz też, co próbowałeś zdziałać by się pozbyć tego problemu.
     
  4. sqery

    sqery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Żaden kod nie chce zadziałać do ustawień fabrycznych
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Chcesz przywrócić ustawienia fabryczne konsoli, tak?

    1. Po co?
    2. Co się dzieje z konsolą?
    3. Czemu niby nie możesz wejść na stronę M$?
    ( https://live.xbox.com )
     
  6. sqery

    sqery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.Bo mam wporwadzony Kod Rodziny nie mogę grać od lat 16 poprzedni właściciel jest z UK a od tego co kupiłem nie ma z nim kontaktu
    2.Wszystko chodzi gites
    3.Nie wiem jakiś wirus czy co
     
  7. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Widziałem na forum temat Usunięcie blokady filtra rodzinnego! Szukaj szukaj szukajko!
    Down: top secret!
     
  8. sqery

    sqery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Szukałem robiłem co się dało i nic nie działa !
     
  9. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Pełna lista kodów:
    ( tylko nikomu ich nie podawaj, są ściśle tajne! )

    LT+RT+X+Y+LB+RB+Y+Lewo+Y+Y jak ten nie zadziała to zmień końcówki po
    LT, RT, X, Y, LB, RB wpisuj takie:
    - Y+A+RT+Y
    - Y+Góra+Lewo+Góra
    - Y+A+RT+dół
    - Góra+Y+Y+X

    LT,RT,X,Y,LB,RB,X,Y,A,Down,Dow*n
    LT RT X Y LB RB Y Up Left Up
    LT RT X Y LB RB Y Up Right Down Xďťż
    LT RT X Y LB RB DOWN UP RIGHT LEFT
    LT,RT,X,Y,LB,RB, X, X, Left Left
    LT RT X Y LBďťż RB X Y X Y X Y


    Reszta znajduje sie tutaj:

    [​IMG]

    ( również ich nikomu nie podawaj, są tajne! )

    Któryś musi zadziałać.
     
  10. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wkońcu mogę komuś pomóc ;)
    Otóż to że miałem w tym tygodnu ten sam problem ;) Pisałem do micro i mi dali kod, za pierwszym razem nie zadziałał ale jeszcze raz pisałem i zadziałało ;) Też napisz tylko pisz po angielsku. Jaką masz wersje xboxa? Mogę ci dać mój kod jaki mi dali, jeżeli go chcesz to napisz na pw ;)

    @Edit:
    Odpowiedz wyżej : Nie musi zadziałać ;) próbowałem wszystkie dokładnie i nie działało ;)
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie wiadomo czy ten twój zadziała, gdyż nie ma kodu do wszystkich konsoli :)
     
  12. sqery

    sqery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No zobaczymy może zadziała .
     
  13. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Raczej na 99% nie zadziała...
    Kod jest generowany na podstawie nr. seryjnego konsoli - przynajmniej ja jak dzwoniłem na infolinie MS (serwis) to pytali mnie o ten że numer, po czym wygenerowali mi właściwy kod.
    Także raczej te kody które są w necie nie zadziałają już na tych nowszych dashboardach (wiele tych kodów zanim zadzwoniłem do MS przetestowałem i niestety lipa).
    Dzwoń do MS i przedstaw problem - tylko jak trafisz na "biurokratę", a Twoja konsola była już na kogoś zarejestrowana to może odmówić podania kodu, a jeśli będzie gostek lub pani OK to pewnie takowy kod poda...
     
  14. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    615
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    czy taka opcja wygenerowania kodu do zdjecia tej blokady rodzicielskiej także dotyczy konsol zbanowanych czy tylko czyste bez bana konsole podpiete pod neta ? chodzi mi o podanie informacji do/od konsultantów m$ , przecież są w stanie sprawdzić status konsoli ?
    czy istnieje jakiś program narzędzie,sposób itp do wygenerowania samodzielnie takich kodów/zdjecia całkowicie tej blokady z RGH znając serial ,cpu konsoli itp po odszyfrowaniu nandu?
     
  15. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    I jak zadzialal moj kod ??
     
  16. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Nie trzeba znać CPU key, wystarczy jedynie dump nandu bo informacja o tym znajduje się w smc.

    Otwierasz plik i w jrunner tools->smc config editor-> reset code.
     
    1 osoba to lubi.
  17. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    615
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    bardzo dziękuję nigdy się nie przyjrzałem temu a robiąc freeboot na rgh ze stockowego nandu blokada zawsze była jesli była na retailu założona
     
Wczytywanie...

Poleć forum