1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blokada konsoli :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kochin, Styczeń 31, 2013.

  1. kochin

    kochin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stało się po ponad 3 latach dostałem bana na konsolę.

    Masa oryginalnych gier, gold kupowany od 3 lat...

    Jakieś 2 lata temu skusiłem się na jakieś konto na allegro, chwile pograłem i skasowałem. Tyle. Widocznie nawet za taką pierdołę można dostać bana.
    Ale żeby od razu na konsolę? Ehhhh.... I to po takim czasie...

    Jestem mega wkurzony. Dużo nie grałem, bawiłem się od czasu do czasu ale niestety już na mnie nie zarobią. Z tego co wyczytałem to niewiele jestem w stanie wywalczyć.

    Konsola to XBOX Elite 120 GB Jasper z sierpnia 2009. Można to jakoś przerobić? Opłaca się? Jest jakaś przeróbka na której działają nowe gry i nie trzeba jej co miesiąc powtarzać?
    W sumie nowej nie chce teraz kupować, poczekam na wydanie next-genów...

    Najbardziej szkoda mi konta do Battlefielda 3 ale mówi się trudno :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    i tak bywa... zależy jaki masz dasz w konsoli chodzi mi jakbyś chciał przeróbke RGH nie bawić się w płyty.
     
  4. kochin

    kochin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dashboard mam najnowszy. Jak mówię konsola była na bieżąco aktualizowana, podłączana do xbox live, konto gold więc dashboard jest nowy. Wlascie poczytałem o tym rgh i super wyjscie. Nie trzeba płyt tylko z dysku twardego. Tylko coś piszą, że z nowym dashboardem ciężko uruchomić. I trochę droga przeróbka bo 200 zł. Stare poczciwe LT+ 3.0 jest pewnie tańsze, ale dochodzi koszt płyt jak rozumiem. Dobrze myśle?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jeżeli obecnie RGH nie jest możliwe na najnowszym dashu to niedługo może stać się możliwe.
    RGH jest praktyczniejsze od LT. zwłaszcza w twojej sytuacji. płacisz raz i cieszysz się możliwościami konsoli aż do jej żywota :) a możliwości są naprawde duże.
     
  6. kochin

    kochin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdziłem wersję dasha - 2.0.16202. więc na razie z tego co wyczytałem nie jest to możliwe. Niestety mam Jaspera nie slima. Cieszy mnie, że niedługo może stać się możliwe. Będę obserwował rozwój sytuacji.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Blokada konsoli :(

    Tak, teraz możesz jedynie przerobic lt3.0, ale właśnie lepiej poczekać na rgh na ten dash do fatów, niedawno coś pisali o nowym hacku, ale narazie cisza..

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum