1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blokada regionalna? Bordelands.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krawol, Październik 22, 2010.

  1. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Elo otóż wiadomo że na allegro są tanei konta 6000 msp :D i chcę burdelandsa kupić za 2400 msp. I mam pytanie czy jest blokada regionalna, ściągał ktoś już? (przypomnę że teraz wyszedł burdelands na xbox live do kupienia)

    help plz szybko

    // pracuj nad ortografią bo posypie się warn!


    #jakubkameleon
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Layt403

    Layt403 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wrocław
    polecam kupić słownik poprawnej ojczyzny. Przyda ci się bardziej.
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    @up to po pierwsze
    Poza tym z tego co mi wiadomo, nie ma takowej blokady. ale pewien nie jestem.
     
  5. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    też chciałem ściągnąć sobie mappacki do GoW'a ;/ ale przez tą cholerną blokadę regionalną nic zrobić nie można!... Pytanie inne z mojej strony : Jaki jest powód tej blokady ? ... trzeba będzie czekać ,aż do polskiego XBL'a ?;/
     
  6. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak gdyż nasze ip i brak usługi na polskę ( rozpoznanie po ip ) uniemożliwia to to... Weźcie głęboki wdech i odliczajcie czas do polskiego xbox live ale ja mimo wszystko przestrzegam wstrzymajcie się z migracją kont! Poczekajcie niech zrobią to zapaleńcy ich zapał minie i po kilku dniach dowiemy się co i jak...
     
  7. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    A ja może trochę nie na temat ale nie chce zakładać nowego tematu. Czy po ściągnięciu dodatków i zapisaniu ich na Pen Drive. Będą one działać normalnie ?? O i pytanie tez tyczy się z gier Arcade.
     
  8. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jest tu taki temat przyklejony o zakazie umieszczania nowego wątku w zaczętym temacie oczywiście nie chcę się przeczytać tamtu choć napisane jest WAŻNE! Za nie przestrzeganie postanowienia 1pkt. WARN!
     
Wczytywanie...

Poleć forum