1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blokada regionalna

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kanyeallegro, Październik 13, 2013.

  1. kanyeallegro

    kanyeallegro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chcialbym sie dowiedziec czy jesli przerobie xboxa z USA czyli NTSC to zniknie blokada regionalna i czy bede mogl odtwarzac oryginalne gry PAL?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomas2549

    thomas2549 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeżeli przerobisz na RGH to blokada zniknie, jeśli na LT to nie.
     
  4. kanyeallegro

    kanyeallegro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czym się rózni RGH od LT? Chyba nie bede mogl wypalac normalnie gier?.. Wszystkie z tego co widzialem to są na LT
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Na LT wypalasz płytki, możesz grać na xbl
    Na RGH gry wrzucasz prosto na dysk, bez płyt, nie ma blokady regionalnej.
    Jak chcesz grac online to LT, jak offline to bierz RGH

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  6. kanyeallegro

    kanyeallegro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jesli bede chcial nagrywac jakies gry na LT 3.0 to musze szukac na torrentach gier NTSC majac konsole z USA?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Szukaj gier RF ( regionfree ) oraz NTSC. Prościej zrobić rgh i nie martwić się regionem.
     
  8. kanyeallegro

    kanyeallegro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moglbys mnie pokierowac co oznacza zabieg RGH? Jestem zielony :p..

    Edit: Przepraszam, juz doczytalem wyzej i wiem :). Ale niestety RGH wiaze sie z przymusem wrzucania kazdej gry na dysk, a ja mam dysk niestety 20gb.

    A powiedzcie mi, jak bede mial tą przeróbke RGH to bede mogl normalnie odtwarzac gry z napędu (te ktore juz mam)?

    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim ...TigraTeam
     
Wczytywanie...

Poleć forum