1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blokada regionalna

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sala8, Czerwiec 17, 2011.

  1. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Jesli bylo przepraszam nie znlazlem.

    1.Musze widziec bo planuje kupic do Gowa2 dodatek na xboxlive All Fronts Collection i musze wiedziec czy ten dodatek posiada blokade regionalna?
    2. Blokda regionalna nie pozwala zakupic przedmiotu czy pobrac? Bo to dwie rozne rzeczy co jak kupie i nie pobiore .. strace ..
    3. Czy jak zaloze nowe konta i tam pobiore i normalnie zagram w dodatek to pozniej normalnie na starym koncie bede mogl go uzywac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    nie będziesz mógł kupić a co za tym idzie pobrać. ale przecież dodatki do gier czy na XBL UK czy USA są takie same jak w XBL PL. chyba że się mylę bo nie sledzę wszystkich. może jak założysz konto na XBL kraju z którego masz zamiar pobrać DLC to przejdzie. tak np. jest z usługą ZUNE. na polskim XBL nie działa ale jak się przeloguje na XBL UK to działa. ale może z grami jest inaczej.
     
  4. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    No dobra, ale wie ktos czy to obecnie ma blokade czy nie ? Dam rady to jakos sprawdzic bez pkt?

    Jesli dodam pkt i sie okaze ze jest blokada to jak zmigruje konto na PL to juz nie bedzie? i bede mogl pobrac?
     
  5. Marydson

    Marydson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    234
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubaczów
    na dodatki nie ma blokad regionalnych.
     
  6. svenus27

    svenus27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Northwich-GB
    są blokady ja mam angielską wersję CoD'a BO i przy pierwszym ustawianiu konsoli mieszkając w Anglii ustawiłem region PL i teraz za żadne skarby świata nie mogę ściągnąć dodatkowych map ani do wersji polskiej gry ani do angielskiej:-/ nie mam już pomysłu na to wydaje mi się że jedynym roztropnym wyjściem będzie założenie drugiego profilu i ustawienie regionu na UK
    no i mam pytanie czy jak założę drugi profil to czy jest możliwość przeniesienia wszystkiego na ten drugi profil łącznie z punktami MP które władowałem w pierwszy profil???
     
Wczytywanie...

Poleć forum