1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blokada rodzicielska xbox slim

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez jakris77, Styczeń 19, 2015.

  1. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    witam wpadła mi w ręce xbox 360 slim z założona blokada rodzicielską ,zazwyczaj był to prosty kod tu meczyłem sie 2 godziny i nic próbowałem również kodów w ustawienia konsoli/dane systemowe i te kody wbijałem spod tego linku http://obrazki.elektroda.pl/9858677100_1309860553.jpg
    dalej nic może ma ktoś jakas sugestie albo coś więcej do powiedzenia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    pisz do supportu microsoftu podadza ci kombinacje do zresetowania ustawien
     
  4. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    za duzo zachodu z tego co sie oriętuje jak odczytam nand to tam powinna byc ta kombinacja 4 ostatnie cyfry .sprawdzałem nandy innych konsol i 10 par kodów i żaden nie pasuje więc dziękuje i prosze zamknac temat
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Za dużo zachodu? 5 minut na chatcie
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Zczytujesz nand i podajesz cpu key...i masz kod blokady...

    Dokładniej w smc config w j runner...
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 21, 2015
  7. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    widocznie szybciej zrobi rgh niz pochatuje ;)
     
  8. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Nie trzeba cpu keya wystarczy nand i bedzie :):)
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak? A jak odszyfrujesz nand?
     
  10. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Po sczytaniu nandu wystarczy wejść w sms config editor i tam jest reset kod. Z 2 trinek tak sczytywałem i wszystko śmigało

    -=SETH=- //ORT...
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Styczeń 22, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum