1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blokada Rodzicielska

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TadeoRetro, Maj 16, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TadeoRetro

    TadeoRetro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Kupilem wczoraj sobie Xbox 360 za 50 zł, xbox jest z gieldy z UK.
    Okazuje sie niestety, ze jest blokada rodzicielska i nie mogę w nic pograć.
    Mam drugiego Xbox 360 problem moge rozwiazac sobie tak ze wezme z tego naped i wsadze do swojej bo tam laser nie czyta wszystkich plyt.
    No i nie chce sie wylaczyc.

    Macie jakis pomysł jak pozbyć się tej blokady?
    Próbowałem trochę kombinacji kodów ale nie zadziałał jeszcze żaden.
    Jakiś inny pomysł? Nie wierze, że nie ma żadnego prostego sposobu na takie coś a przeróbki konsoli już od dawna są
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzwoń na infolinie M$.
     
  4. totalover

    totalover Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie trzeba dzwonić, blokade można zdjąśc przez strone wystarczy zglosić naprawe i dać inny problem, po angielsku i dadzą ci kod.
     
  5. TadeoRetro

    TadeoRetro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No dobrze a gdzie ja mam wejść? Nie jestem mistrzem amatorów z angielskiego.

    https://myservice.xbox.com/

    Wola ode mnie jakieś dane do logowania.
    Nie wierze, ze innego sposobu nie ma skoro piracki śmieszne przeróbki maja a takie gowno nie możliwe do ominięcia prostym i szybkim sposobem
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jest do ominięcia prostym sposobem ale trzeba choć 10 minut poświęcić na poszukanie rozwiązania a nie czekać na gotowca. Google nie gryzie... Kawałek rozwiązania proszę resztę poszukaj sobie sam ( LT, RT, X ,Y,LB,RB,X,A )
     
  7. TadeoRetro

    TadeoRetro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mnie google nie gryzie, Ciebie czytanie moich postów ze zrozumieniem owszem.
    Pisałem, że wpisałem ze sto kodów i żaden nie zadziałał.
    Twój również
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak nie znajdujesz poprawnwgo popros obsługe online

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odnośnie kodów nie napisałeś że 100 hah.
    Jeśli masz problem z kontaktem z M$ to daj komuś co robi RGH i zrobi zrzut nandu na chwile zamontuje chip wydobędzie klucz i będziesz miał swój kod do odblokowania...
    btw robisz poprawnie te kody bo ja do tej pory z ~50 konsol z blokadą może na 4 ten kod nie zadziałał...
     
  10. TadeoRetro

    TadeoRetro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wchodzę w System >> Ustawienia konsoli >> Dane Systemowe i wstukuje kod

    Wlasnie wpisalem te i nic:
    http://obrazki.elektroda.pl/9858677100_1309860553.jpg
    LT,RT,X,Y,LB,RB,X,Y,A,Down,Dow*n
    LT RT X Y LB RB Y Up Left Up
    LT RT X Y LB RB Y Up Right Down Xďťż
    LT RT X Y LB RB DOWN UP RIGHT LEFT
    LT,RT,X,Y,LB,RB, X, X, Left Left
    LT RT X Y LBďťż RB X Y X Y X Y
     
  11. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    I na końcu lewym analogiem w dół.
     
  12. TadeoRetro

    TadeoRetro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie wiem, nic się nie dzieje.
    A czy zrzut nandu łatwo wykonać samemu?
     
  13. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Potrzebujesz programator, czip ( zaprogramowany pod konkretną płytę lub czip DGX tylko slim ) kilka cm kabla i gotowe.
     
    1 osoba to lubi.
  14. TadeoRetro

    TadeoRetro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy jakiś poradnik znajduje się na forum?

    Jakiś pomysł jak ominąć blokadę?


    //edit
    Temat do zamkniecia, wkurzylem sie i zaczolem jeszcze raz wymyslac kombinacje to zgadniecia hasla i wjechalo :D
    LT, LB, RB, RT

    Jednak głupi ma szczescie :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum