1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blokada rodzicielska

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kurdak, Luty 2, 2012.

  1. kurdak

    kurdak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Założyłem blokadę na Live, chciał bym jednak żeby w moim profilu usługa ta była dostępna.
    Czy jest jakaś szansa żeby tak zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Kiedy ty grasz wyłącz blokadę a po grze włącz ja z powrotem:p tylko to przychodzi mi do głowy
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. kurdak

    kurdak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To już wiem ;] Ale jest jakiś szybszy sposób wyłączenia blokawy niż wejście w opcje tej że blokay ?
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nie wiem jaki masz dash, ale u mnie po prostu daje blokada rodzicielska i wyłącz . 2 razy wciśnięcie a i gotowe . nie wymaga zbyt dużej ilości czasu:p

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. Strus

    Strus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Blokada rodzicielska bez hasła? To na cholerę taka blokada, przecież nawet upośledzone dziecko ją sobie wyłączy :p
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ja mam np ustawione hasło dostępu do usługi live. Konto normalnie się włącza w trybie offline natomiast ręcznie wbijam w live i podaje hasło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum