1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blue screen przy uruchomieniu jf

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tosiek123qw, Sierpień 11, 2014.

  1. tosiek123qw

    tosiek123qw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam , gdy uruchomię jungle flasher wywala mi blue screen , nie raz uda mi się uruchomić jf ale gdy wybiorę port na którym jest podłączony liteon znowu wywala mi niebieski ekran.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zrób instalke systemu lub zmien pc do przeróbki. To moze byc dosłownie od wszystkiego
     
  4. tosiek123qw

    tosiek123qw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    przeinstalowałem windowsa i dalej to samo , wcześniej wgrałem klucz do stacji dysków ponieważ wymieniałem ale wcześniej jak próbowałem to blue screen'a nie wywalało, ale raczej nic z stacją dysków nie jest bo na oby dwóch wywala blue screena
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Działa w konsoli naped? pewnie nie.
     
  6. tosiek123qw

    tosiek123qw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    napęd normalnie działa tacka się wysuwa w dwóch napędach
     
Wczytywanie...

Poleć forum