1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blur- 48h xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez glorusek, Kwiecień 2, 2010.

  1. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, czy klucze co byly z bety blur do xbox live na 48h one jeszcze dzialaja? bo mam kilka a konsole pozyczonom koledze i nie mam jak sprawdzic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Generowanie już chyba nie działa, ale te które były wcześniej wygenerowane da się jeszcze wykorzystać.
     
  4. Poncky14

    Poncky14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdź w mailu zwrotnym z tym kodem czy jest coś o dacie "ważności" kodu.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Jak już masz te kody - CHYBA jeszcze działają

    2. Ortografia!
     
  6. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie rozumiem zadnego maila nie dostalem, czyli moge wykorzystac te kody jeszcze na 100% beda dzialac? bo mam ich z 100
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A czy tak trudno wpisać na stronie BLURA i sprawdzić? Tylko tak się dowiesz
     
  8. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pabloo nie wiem co paliles ale chyba nie wiesz o co biega, mam te klucze do xbox live 48h w notatniku, wiec po co mam wpisywac je an stronie blur'a ;|
     
  9. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Generowanie dziala.
    A gdzie wpisać kod żeby pobrać te blur???
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakiś kod chyba też wpisywałem na stronie BLUR'a żeby się zarejestrować => potem na maila przychodził kod do wpisania w Xboxie ;)

    Jak coś to spróbuj ten kod wpisać w Xboxie i zobacz czy działa
     
  11. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mowie ci ze nie mam mozliwosc bo konsola pozyczona, no czekam na kogos kto potwierdzi w 100% czy dziala te kody xbox live 48h jeszcze czy nie
     
  12. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Proszę o pilną odpowiedź//
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Odświeżamy co 24h!

    Chcesz szybko sprawdzić to niech sprawdzi ten ktoś kto pożyczył Twoją konsolę
     
  14. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety on ma neta na GB wiec odpada..
    Moze tka ja komus dam 1 kod i sprawdzi u siebie czy dziala? jest kltos chetny?
     
  15. radzion18

    radzion18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  16. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
  17. BlanowakUS

    BlanowakUS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ma kots zapasowy kod do blura??
     
  18. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    kody powinny działać. ja sobie jakis czas temu nasciagalem dzieki neostradzie kilkanascie kodow i jakos jest ok
     
  19. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam mnóstwo tych kodów , właśnie skończył mi się miesięczny gold i chciałem załadować 48h, niestety żaden kod mi nie działa. Pisze że jest ok, wyloguj się zaloguj, ale nadal SILVER.
     
  20. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Bo te kody 48h nie zmieniają ci konta z silver na gold tylko to są tzw. trialowe czyli, że możesz grać przez live na silver i to wszystko :)
     
  21. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziwne, bo nie mogę.
    Pisze że nadal nie jestem abonentem gold.. blablabla..
     
Wczytywanie...

Poleć forum