1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BLUR problem !!!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez RAkU_SK, Czerwiec 6, 2010.

  1. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    ktoś przeszedł już całą grę?Tam w ostatnim bosie jest do wykonania "stay above 120 MPH for on entire lop" co to znaczy bo to mi brakuje do zmierzenia się z bosem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musisz utrzymac predkosc powyzej 120 mil na godzine :) i chyba chciales napisac lap a nie lop tak ?? jestli tak to przez cale okrążenie :) Także powodzenia.
     
  4. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    mam identycznie ten sam problem, w jednej z map nawet mi sie to udaje ale ida 2 zakrety na zmiane w lewo i prawo i zwalnia do 115mhp nawet najszybszym samochodem
    tak wiec trzeba probowac az do skutku
     
  5. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    tazke bierzcie gripowozy a nie samochody do driftu ja gripowozem utrzymywalem sie caly czas na poziomie ok 130 mph nawet na zakretach a co do tych dwoch zakretow poczytajcie sobie jak sie powinno pokonywac sekwencje zakretow w tempie wyscigowym bo mi sie tlumaczyc nie chce
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Normalnie, scinajac i jadąc jak najbardziej prosta linia. Akurat to jest banalne.
     
  7. elpabel84

    elpabel84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam inny problem, chodzi o gre LIVE zanim znajdzie jakis serwer zapełniony to próbuje z 15 razy :/

    macie podobnie?
     
  8. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    W jakim trybie? Mi znajduje odrazu tylko w world tour pare razy musiałem szukać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum