1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bodycount (2011) XBOX360-MARVEL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Sierpień 26, 2011.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    [​IMG]

    RELEASE: Bodycount.XBOX360-MARVEL

    REGiON: FREE
    JĘZYK: ENG
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    !!!!!!!!POTWIERDZONE!!!!!!

    Wymagany jest update dashboarda do tego, który usuwa przeróbkę.

    Tak więc bez LT1.91 (ew 1.9) się nie obejdzie:/
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Czyli na LT+ nie pogram se
     
  6. vivalabam

    vivalabam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków
    ffffuuuuuuuuuuuuuuuuuu, no to można założyć że gearsy 3 też będą wymagać, a liczyłem że się obejdzie....
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Chyba już każda gra, która wyjdzie będzie potrzebowała najnowszego dasha dodam jeszcze, że Madden NFL 2012 też ma wave 12.
     
  8. misioslaw4

    misioslaw4 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to na dashu 13146 i LT 1.9 nie pojdzie?
     
  9. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    misioslaw4
    Jak masz LT 1.9 to po udpade dasha powinno chodzić (przynajmniej z tego co wyczytałem tak można wnioskować jak nie mam racji to niech mnie ktoś oświeci)

    A tak w ogóle nie ma żadnej informacji odnośnie AP 2.5 czy tam AP 2.6 ? Można w to grać jak ma się najnowszy FW?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica

    W ap mozna grac na 1.91...
    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  11. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    !opeael2
    Wiem, tylko że ma być wkrótce wprowadzany AP 2.6 i chciałem się dowiedzieć czy gry które wymagają dasha 13599 go mają.
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli kto kolwiek grał w demo wie że ta gra to wielkie g... i nie opłaca się jej ściągać.
     
  13. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ojojoj hieny będą musiały wybulić te 50 zł na przeróbkę cóż za szkoda...
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    serwisy to se zarobia teraz:)
     
  15. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cieszy mnie to : ) Jak producentom nie dają zarobić to przynajmniej serwisy zbiją kokosy.
     
  16. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Racja.
     
  17. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam lt 1.9 i dasha 2.0.13146.0 i wola o aktualke co mam zrobic?
     
  18. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zrobic ja jak chcesz grac 1.9 chyba dash nie usunie
     
  19. crisdragon

    crisdragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chcialbym potwierdzone info czy bede mogl grac po aktualce
     
  20. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bedziesz mogl to tylko upragrade dasha bez tego nie ruszy napewno
     
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Trzeba zrobic update...

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum