1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Boot Fsd z wbudowanej pamięci x'a slim

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gnoyek, Grudzień 15, 2011.

  1. Gnoyek

    Gnoyek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam pytanie do wyjadaczy :) czy da się zainstalować fsd aby automatycznie się bootował ale nie wykorzustując dysku od ms a korzystając z wbudowanej pamięci tej 4gb? bo próbowałem wgrywać do OnBoard'a ale nie wyszło. Widzę ze xex siedzi w contencie ale foldery maja specyficzne nazwy (jakieś kodowanie konsoli??) nie wiem... próbował ktoś i mógłby mnie poprowadzić za ręke co i jak?


    Aaaa i nie odsyłajcie mnie chociaż do tematu z wgrywaniem fsd dla świeżaków... bo tam jest opisane jak na dysk..a na dysk nie chce


    EDIT

    Sorry za double posta.. Prosze o usunięcie jednego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jak najbardziej. Potrzebujesz dashlaunch w wersji co najmniej 2.25 i w pliku launch.ini zmienić ścieżkę do fsd

    Default = IntMu:\FreeStyle\default.xex
    [QuickLaunchButtons]
    BUT_A =
    BUT_B =
    BUT_X =
    BUT_Y =
    Start =
    Back =
    LBump =
     
  4. 997marek

    997marek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak odpalać z karty pamięci jak napisać?, bo jak dawałem memUnit to się nie odpalało.
     
  5. Gnoyek

    Gnoyek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha takie buty. A ja wpisywalem onboard dzieki dzisiaj wyproboje. A w buttonach po znaku rownosci nic czy to samo co mialem wczesniej?


    EDIT

    Dzieki mataman wymiatasz :)
     
  6. stanleytli

    stanleytli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    daj MU dla phata i IntMU dla slima
     
  7. kurczakooo

    kurczakooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ludzie po co wam to ja mam freestyle dasha i jak masz trochę gier na dysku i xbla i okładki i resztę banery i te de pobieram to freestyle dash będzie więcej zabierał niż 4g i co wtedy
     
Wczytywanie...

Poleć forum