1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bootowanie xbox slim corona v3/4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dadas1122, Sierpień 2, 2013.

  1. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam do was takie pytanie, jaki powinen być czas botowania slimki takiej jak w temacie?
    miałem cześniej FALCONA z JTAG i wstała w kilka sekund, teraz kupiłem slim z RGH i bootuje się ze 2 minuty zanim pojawi się FSD, czasami dłużej czasami krócej.
    Konsola się włącza i przez długi czas jest wyświetlane logo Xboxa, po czym po jakis 2 minutach odpala się FSD, czy to normalne ? czy może RGH jest źle wykonane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wina dysku sprawdż czy nie masz włączonego skanowania przy starcie,dysk na usb??
     
  4. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dysk oryginalny MS 250 GB,
    a gdziem mam to skanowanie sprawdzić?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czas bootowania liczysz do zakręcone ringa, a nie fsd. Fsd jest wywalony zainstaluj sobie na nowo. Corona tak wstają można się pobawić aby wstała czasem szybciej. Lecz jak działa to nie ma co grzebać

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    [​IMG]

    Disable ma być zaptaszkowane.
     
  7. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobiłem tak jak napisał TigraTeam, ale nic się nie zmieniło, sądzicie że przeinstalowanie FSD pomoże?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wczesniej jeszcze usun dane fsd w opcjach.
     
  9. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a więc tak bez dysku jakiegokolwiek oryginalny dash włączył się szybciej, logo xboxa było z 30 sekund tylko
    Następnie miałem na pendrive innego dasha tez 3.x i ruszał mniej więcej w podobnym czasie co ten z dysku MS, więc może tak musi być i musze się do tego przyzwyczaić. W sumie RGH na Coronie to nie to samo co JTAG na Falconie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum