1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Borderladns 2 na x-ie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez babunias, Wrzesień 30, 2012.

  1. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, mam problem takiej postaci że kiedy ram w borderlandsa po jakimś czasie wyskakuje mi bład zebym przeczyścił szmateczką, musze wyjać płyte i włożyć znowu żeby działąło (tak co 10 min), i moje pytanie - gierka jest nagrana na verbatimie i czy mogę nagrać na płycie omega ? za pierwszym razem próbowałem na oedze ale skońcyzło sie nagrywać na 93 % i teraz nie wiem czy poprostu przypadek czy płytki są złe ;), (wybrałem opcje overburn ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    chcesz to nagrywaj na tym badziewiu, ja bym sie w to nie bawil bo zaraz bedziesz zakladac nowy temat, a gry xgd3 nie nagrane ihasem sprawiaja problemy wiec jak chcesz to nagraj borderlands jeszcze raz ale watpie aby to pomoglo
     
  4. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam 4 gry xgd3 i wszystkie działają bezproblemowo, w żadnej nie miałęm błędów, więc nie sprawiają problemów ;), z tą jest tylko problem i próbuje dojść czy jest sens próbować . A i jeszcze jedna sprawa, jak nagrywam to wybierać opcję Overburn czy Truncate ?? (zawsze wybierałęm overburn i działąło ,ale piszą różnie na różnych stronach)
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to ze akurat 4 gry dzialaja bez problemow to nic nie znaczy, poczytaj forum i lamenty ludzi ze im gry nie dzialaja po nagraniu zwykla nagrywarka
     
Wczytywanie...

Poleć forum