1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Borderlands DLC problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez MPiotroV, Kwiecień 13, 2010.

  1. MPiotroV

    MPiotroV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Otóż mam problem z dlc do Borderlands. Pobrałem sobie elegancko ripka z xbox sky. Przy kopiowaniu drugiego pliczku na pena 2gb (skonfigurowanego już przez xboxa) przez xtaf wyskakuje mi błąd jak na screenie:

    http://img709.imageshack.us/img709/5727/beztytuudbf.jpg

    dodam, że pierwszy plik skopiował się bez problemu. Ktoś wie może jak zaradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. MPiotroV

    MPiotroV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    nie wymaga xbr. jest to załączone w info.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie wymaga, ponieważ jest to wyciągnięte z wersji GOTY. Co do błędu brakuje netframework
     
  6. MPiotroV

    MPiotroV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    po zainstalowaniu net framework 4.0 dalej nie trybi. Inne pomysły?
     
  7. Seaborglr-93

    Seaborglr-93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest jakieś inne źródło tych lub innych dodatków np z Fable 2 niż z xbox sky ?
     
  8. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  9. MPiotroV

    MPiotroV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    problem rozwiązany, po prostu na pendrive nie miałem wystarczającej ilości wolnego miejsca. :D ale teraz pojawił się kolejny. jak zacząć te dlc skoro mam je już wgrane na hdd? (gra je widzi, bo dodały się nowe achiki do zdobycia).
     
  10. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    przy portalu podróży wybierz jacobs cave czy jakoś tak
     
  11. MPiotroV

    MPiotroV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    kurde, nie mam nic takiego.

    możliwe jest że mam źle wgrane dodatki, jeśli skopiowałem je do właściwego folderu i później przeniesione na hdd?
     
Wczytywanie...

Poleć forum