1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Borderlands - dodatki DLC

Temat na forum 'DLC' rozpoczęty przez SIEDZE, Grudzień 26, 2011.

  1. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Witam, panowie, pobrałem 4 dodatki DLC do Borderlands, ale nie mogę w nie grać, czy dopiero po ukonczeniu podstawki będę mógł wybrać w który dodatek chce zagrac? czy na jakiej zasadzie to jest ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Dopasowywuja sie do Twojego levelu, ale jest ustawiony minimalny level chyba cos koło 15. Teleporty do dlc sa na końcu listy teleportów
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    musisz dojść do takiego ala teleportu i tam się wybiera takie coś , taki ala słup.
     
  5. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    hmm bylem w teleporcie i nie bylo tam nic takiego... a level mam 21
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    powino być do wyboru gdzie wybierasz gdzie się chcesz przenieść i zobacz czy gra napewno widzi dcl
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    A kupowałeś za msp czy sciagałeś z piratebaya ???
     
  8. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    z xbox360iso sciagalem, gra widzi dlc bo na poczatku jak 1 raz wlaczylem to bylo napisane cos, no i achievmentow jest 80...
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    A spróbuj odpalic z pendrive'a
     
  10. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Widzę kilka opcji. Jeśli nie grasz na livie to zainstaluj update. Może nie zainstalowałeś dodatku ? W przypadku bordera nie instaluje się płyty tylko same dodatki bo one działają z płytą z podstawki. Jeśli grasz podpięty do live'a to będziesz miał 80 achievementów nawet bez dodatków.
     
  11. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Juz ok jest, po resecie konsoli sie pojawiły, temat do zamkniecia


    A przy okazji, co poelcacie, najpierw ukonczyc podstawke a pozniej DLC czy jak ?
     
  12. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    No raczej, zeby zachowac ciag fabularny trzeba przechodzic wszystko po kolei. Zreszta bez odpowiedniego levelu postaci, nie ma co sie dalej zapuszczac.
     
  13. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie ma znaczenia który dcl , fakt faktem w tej grze jak nie masz dobrego sprzetu i levelu nie ruszysz się w danym dcl za dużo bo odrazu zgon, więc skończenie podstawki do dobry wstęp na napakowanie postaci , zombie dash rade już od 10 poziomu tyle ,że trudno będzie
     
  14. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    a kolejnosc dodatkow to :

    1.Zombie island
    2.Mad Moxxis
    3.Secret Armory
    4.Robot Revolution


    ??
     
  15. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    taaa 2 sobie możesz darować bo takie bezsowne strzelanie na rundy
     
  16. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    A te bronie ktore bede mial w podstawce to pozniej sie przenosza do dodatkow ?
     
  17. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wszystko co masz. te dodatki to jakbyś się na inną plansze teleportem przenosił i nic się nie traci to się robi jako cała gra z tymi dcl , różni się poziomiem mininalnym przeciwników od wejścia do danego dodatku a zwykła gra
     
  18. KejGi

    KejGi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mam problem po zainstalowaniu na dysk dodatkow(add on game pack borderlands 2) nie chodzi mi wszystko mam mechromancerke klucz zloty i mape oasis ale do broni wyskakuje Pirates booty required co robic?
     
  19. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To sie dostalo za rejetracje za free z tego co pamietam
     
  20. KejGi

    KejGi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ale chodzi o sam fakt niby zainstalowane a niby nie bo np. kampanii torgua nie mam
     
  21. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zainstaluj najnowszy Title Update #4.
     
Wczytywanie...

Poleć forum