1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

borderlands RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gywnblaidd93, Styczeń 25, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    Witam,
    Mam problem z poprawnym zainstalowaniem Borderlands 2 ( Borderlands 2 Game of the Year Edition XBOX360-COMPLEX ). Po przerobieniu i wrzuceniu zawartości do Games, oraz odpowiednio do Content, po uruchomieniu jej wyskakuje: "can't load expansion pack." Szukałem odpowiedzi lecz nic nie pomaga, albo nie rozumiem autora. Proszę o drobną pomoc. Może miał ktoś podobny problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie trzeba odblokować contentu w xm360 czasem?..

    Wysłane z tapatalka
     
  4. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    zrobiłem tak wcześniej ale bez zmian.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj wrzucić najnowsze TU i dopiero odpalić grę.
    Content poprawnie wrzucony?
     
  6. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    Nie udało się. Usunąłem już grę, ponieważ znalazłem wersję od iMARS. Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum