1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BOT do kodów BETA BLUR - PORADNIK

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Keenzoo, Marzec 13, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Keenzoo

    Keenzoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Podzielę się z wami poradnikiem do pobierania tych kodów :

    1. Ściągamy program AutoClickerTyper (Freeware) z tego linku
    2. Przy instalacja wybieramy cokolwiek w formularzu i po chwili pojawi się okienko i buttonem WAIT (więc czekamy).
    3. Po chwili uruchomi się program i teraz najlepiej wyłączyć wszystkie okna przeglądarki i zostawić tylko jedno okno uruchomione ze stroną :
    Blur | Register
    4. UWAGA : zróbcie to co teraz opisuje - BEZBŁĘDNIE !!!
    Klikamy w programie RECORD i wpisujemy na stronie po kolei dane :
    imię, nazwisko, mail UWAGA : po wpisaniu nazwy maila, wciśnijcie na klawiaturze 6X DELETE (nie backspace - tylko DELETE) (wpiszcie np. kodbeta10@gmail.com i haslo: betablur),
    jako nazwę użytkownika wpisujemy taką samą jak mail, ale bez domeny czyli np. kodbeta10 i też wciskamy po tym 6xDELETE.
    Wybieramy datę i klikamy NEXT.
    Na kolejnej stronie klikamy SUBMIT i po tym możemy zalogować się na nasze konto. Wpisujemy w okienko USERNAME : naszą nazwę użytkownika : np. kodbeta10 i wciskamy 6X DELETE i później wpisujemy hasło i logujemy się.
    Po wejściu na stronę, klikamy w MY PROFILE i mamy kod :yeye:
    Teraz należy się wylogować ze strony, klikając LOGOUT i w naszym programie klikamy STOP.

    Naszym oczom ukaże się kod (będzie widoczny w okienku programu).
    Będzie on wyglądał mniej więcej tak :
    Kod:
    151, 1180, Left Click, 1430
    151, 1180, Double Click, 1430
    205, 32, Left Click, 1100
    297, 1094, Left Click, 900
    1051, 836, Left Click, 2620
    key, 106, 0, 790
    key, 97, 0, 160
    key, 110, 0, 200
    key, 9, 0, 220
    key, 107, 0, 520
    key, 111, 0, 160
    key, 119, 0, 300
    key, 97, 0, 120
    key, 108, 0, 130
    key, 115, 0, 70
    key, 107, 0, 100
    key, 105, 0, 130
    key, 9, 0, 90
    key, 103, 0, 530
    key, 111, 0, 210
    key, 100, 0, 320
    key, 107, 0, 290
    key, 105, 0, 180
    key, 116, 0, 630
    key, 54, 0, 660
    key, 51, 0, 130
    keyd, 46, 0, 340
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 110
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 120
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 280
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 120
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 130
    keyu, 46, 0, 40
    key, 64, 0, 690
    key, 103, 0, 320
    key, 109, 0, 220
    key, 97, 0, 210
    key, 105, 0, 230
    key, 108, 0, 330
    key, 46, 0, 170
    key, 99, 0, 210
    key, 111, 0, 170
    key, 109, 0, 170
    key, 9, 0, 940
    key, 109, 0, 980
    key, 97, 0, 220
    key, 114, 0, 260
    key, 105, 0, 230
    key, 117, 0, 160
    key, 115, 0, 240
    key, 122, 0, 200
    key, 49, 0, 270
    key, 54, 0, 340
    key, 9, 0, 380
    key, 103, 0, 1480
    key, 111, 0, 230
    key, 100, 0, 280
    key, 107, 0, 230
    key, 105, 0, 210
    key, 116, 0, 420
    key, 54, 0, 660
    key, 51, 0, 130
    keyd, 46, 0, 440
    keyu, 46, 0, 30
    keyd, 46, 0, 120
    keyu, 46, 0, 30
    keyd, 46, 0, 130
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 240
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 110
    keyu, 46, 0, 50
    keyd, 46, 0, 120
    keyu, 46, 0, 50
    key, 9, 0, 450
    keyd, 40, 0, 330
    keyu, 40, 0, 40
    key, 9, 0, 250
    keyd, 40, 0, 290
    keyu, 40, 0, 50
    key, 9, 0, 240
    keyd, 40, 0, 400
    keyu, 40, 0, 40
    keyd, 40, 0, 100
    keyu, 40, 0, 30
    keyd, 40, 0, 100
    keyu, 40, 0, 40
    keyd, 40, 0, 210
    keyu, 40, 0, 40
    keyd, 40, 0, 80
    keyu, 40, 0, 40
    keyd, 40, 0, 100
    keyu, 40, 0, 50
    keyd, 40, 0, 230
    keyu, 40, 0, 30
    keyd, 40, 0, 100
    keyu, 40, 0, 30
    keyd, 40, 0, 90
    keyu, 40, 0, 50
    keyd, 40, 0, 220
    keyu, 40, 0, 30
    keyd, 40, 0, 90
    keyu, 40, 0, 30
    keyd, 40, 0, 90
    keyu, 40, 0, 40
    keyd, 40, 0, 250
    keyu, 40, 0, 30
    keyd, 40, 0, 100
    keyu, 40, 0, 20
    keyd, 40, 0, 110
    keyu, 40, 0, 40
    keyd, 40, 0, 230
    keyu, 40, 0, 40
    key, 9, 0, 970
    key, 9, 0, 670
    854, 1081, Left Click, 1780
    835, 1012, Left Click, 1890
    602, 169, Left Click, 2860
    key, 103, 0, 1340
    key, 111, 0, 300
    key, 100, 0, 240
    key, 107, 0, 230
    key, 105, 0, 170
    key, 116, 0, 260
    key, 54, 0, 660
    key, 51, 0, 130
    key, 9, 0, 520
    key, 109, 0, 300
    key, 97, 0, 220
    key, 114, 0, 260
    key, 105, 0, 280
    key, 117, 0, 340
    key, 115, 0, 270
    key, 122, 0, 220
    key, 49, 0, 280
    key, 54, 0, 390
    863, 166, Left Click, 3700
    894, 349, Left Click, 1860
    656, 157, Left Click, 2220
    656, 164, Left Click, 320
    1390, 78, Left Click, 5540
    
    Teraz należy zwrócić uwagę na linie przed którymi są takie znaki :

    Kod:
    [COLOR="Magenta"]key, 54, 0, 660
    key, 51, 0, 130[/COLOR]
    keyd, 46, 0, 340
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 110
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 120
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 280
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 120
    keyu, 46, 0, 40
    keyd, 46, 0, 130
    keyu, 46, 0, 40
    W całym kodzie powinny być trzy takie miejsca z tymi liczbami 46.
    Dwie linie powyżej tych liczb 46 odpowiadają za nasze cyfry w mailu.

    Czyli włączamy sobie nowe okno programu, klikamy RECORD i wpisujemy na klawiaturze znaki : 11 i klikamy STOP i pojawi się np. :

    Kod:
    key, 49, 0, 480
    key, 49, 0, 100
    408, 310, Left Down, 690
    408, 311, Move Mouse, 50
    408, 311, Left Up, 1
    Nas interesują tylko pierwsze dwie linie tekstu i to właśnie je podmieniamy w naszym głównym kodzie przed liczbami 46 (mam nadzieje, że wiecie co mam na myśli).
    Analogicznie postępujemy z kolejnymi numerkami w adresie mail np. 12,13 itd.
    Sprawdzamy najpierw w programie jaki kod odpowiada danej liczbie i wtedy podmieniamy go w głównym kodzie.

    Najlepiej zapisać do worda sobie ten główny kod zaraz po zapisaniu i zaznaczyć czerwonym kolorem te linie, które musimy podmieniać.

    Nie pomagam na PM, więc nie piszcie do mnie, ale podziękować możecie :)

    Powodzenia :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    nie no... szacun robota! :D
    tylko tak, czy idzie zrobić tak, żeby program zaznaczał key'a myszka i kopiował go? chodzi mi o obszar bo mi tego program nie zrobil a tak to wszystko elegancko chodzi! :D
     
  4. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    program sam rejestruje konta ?:>
     
  5. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Popraw link bo nie mozna pobrać tego programu
     
  6. Keenzoo

    Keenzoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Link już działa.

    Pewnie można tak zrobić, ale nie sprawdziłem tego, ale podejrzewam że nie byłoby z tym żadnego problemu. Skrypt wtedy będzie dłużej działał, więc chyba lepiej (szybciej) samemu skopiować :)

    Pozdro
     
  7. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a po co dawać LOGOUT jak bot nie zapisuje cdkeya tylko wypełnia za nas dane ;)

    motyw wogóle z logowaniem można sobie cały darować ;)
     
  8. Keenzoo

    Keenzoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli przeglądarka nie czyści cookies to przy kolejnym logowaniu na nowe konto zapamięta nasze zalogowanie na poprzednie konto.
    Co do logowania to nie rozumiem co masz na myśli. Jak chcesz bez logowania odczytać kod ?
     
  9. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no u mnie w Mozilli jak i w IE nie zapamiętuje loginu, ale masz racje

    mogę napisać kod tylko do momentu logowania. Samemu skopiuje sobie kod i wyloguje i tak cały czas:).

    God Job - podziękowanie leci do Ciebie :D !
     
  10. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    szczeze to jakos to mi nie wychodzi. na laptopie teraz probowalem to za maly ekran i nie zawsze dobrze zgra klikanie i **** wychodzi .. zanim ja podmienie tam to w meilu to chyba sam szybciej to zrobie. no ale wielkie dziekuje za to ze ktos wkoncu pokazal co i jak ;D
     
  11. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
  12. Keenzoo

    Keenzoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma żadnego wirusa, program działa jak każdy inny keylogger i przez to antywirus "krzyczy". Możesz spokojnie używać tego programu.
     
  13. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak czy inaczej ja ręcznie zdarzę zrobić samemu 2 konta zanim ten program 1 zrobi :p
     
  14. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    wlasnie ;D

    a dalo by rade zrobic tak.

    zeby program sam wpisywal dane przechodzil dalej. logowal sie. przechodzil do my profil. kopiowal kod. wklejal do notatnika. podmienial literki w mailu i w loginie i tak odnowa?
     
  15. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    "zeby program sam wpisywal dane przechodzil dalej. logowal sie. przechodzil do my profil. kopiowal kod. wklejal do notatnika."

    na tym kończą się możliwości tego programu :) podmieniać już trzeba
    niestety samemu więc tak naprawdę to nic nie daje ...
    bo jest z tym więcej roboty jak z zrobieniem konta ręcznie
     
  16. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  17. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    a sluchajcie. jak podmieniam te niby literki maila to pisze mi nowe lecz nie nie np. gimi11@o2.pl tylko gimi@o2.11 a robie tak jak jest napisane. mozna przechodzic tabem do nastepnej rubryki
     
  18. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Wciskasz Delete po napisaniu cyferki a nie całego maila.
    Ma być "gimi11 del del del del del del o2.pl" i wtedy podmieniasz te cyfry przed Delete.

    Tabem można przechodzić.
     
  19. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    wielkie dzieki . zle przeczytalem ;P
     
  20. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    no.. ja swojego bota tak zrobiłem, że jeden kod robi się w około 1min. :D męczyłem się z nim około 45min ale satysfakcja chociaż jest, że wszystko ładnie chodzi :D
    włączyłem sobie botka na 30min, poszedłem pograć na x'a, wracam i wszystkie kody ładnie pięknie w notatniku :) fajna sprawa bo bot robi, a ty możesz w tym czasie pograć lub zrobić coś bardziej pożytecznego, np. sprzątnąć pokój! :D
     
  21. Keenzoo

    Keenzoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @ bzyczq

    To podziel się z resztą tym botem :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum